Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Cum ne imbracam la club?

Luni, 31 Octombrie 2011
Cum ne imbracam la club?Stilul vestimentar trebuie adaptat in functie de tipul de eveniment la care participam, de locurile unde mergem si de preferintele noastre. Cluburile in special, ne ofera posibilitatea de a ne imbraca exact cum ne simtim noi bine, nu ne limiteaza si nu impun o anumita vestimentatie.

Momentele de relaxare pe care ni le petrecem in compania prietenilor nostri si in locurile pe care le apreciem si in care ne dorim sa fim ofera prilejul sa ne manifestam creativitatea si sa fim excentrici.

Fie ca adoptam un stil elegant fie ca alegem sa purtam haine colorate si largi, in club nimeni nu ne opreste sa ne simtim bine si sa impresionam prin ideile noastre revolutionare.

Indiferent de varsta sau statut social stilul vestimentar adoptat in club se imparte in urmatoarele categorii:

1.    Stilul sport

Majoritatea oamenilor aleg sa se simta lejeri si vor sa scape pentru cateva ore de hainele office si de conduita de la birou pentru a se putea bucura alaturi de prietenii lor, de o seara de dans. Putem sa alegem sa purtam o pereche de jeansi usor decolorati, un top lejer care sa ne permita sa dansam si sa ne miscam in voie si o pereche de tenisi care vor completa de minune tinuta.

2.    Stilul atragator si incitant

Atat femeile cat si barbatii isi doresc sa mearga intr-un club si sa atraga privirile celorlalti. Acest aspect face parte dintr-un ritual al flirtului, si stilul vestimentar de acest gen, este adoptat de oamenii indrazneti care pun pret pe aprecierea celorlalti si pe atractia fizica. Lungimea rochitei este cruciala in acest caz si nu in ultimul rand, inaltimea tocurilor confera personalitate stilului nostru.

Cum ne imbracam la club?

3.    Stilul clasic

Acest stil este preferat de cei care se imbraca in acelasi mod ca si la birou sau in alte locuri pe care le frecventeaza. Cei care au un stil clasic nu doresc sa fie priviti in mod diferit si nu pun pret pe imaginea creata intr-un astfel de mediu.

4.    Stilul misterios

Doamnele si domnisoarele adopta un stil vestimentar dominat de culorile rosu si negru pentru a crea in jurul lor un aer misterios. Manusile din dantela neagra, rochitele care ne pun in valoare silueta si tocurile inalte si subtiri aduc un strop de senzualitate si eleganta si nu dau gres niciodata.

5.    Stilul extravagant

Acest stil ne permite sa facem combinatii inedite si sa socam privirile celor din jurul nostru. O coafura indrazneata si o floare roz sau rosie asezata strategic intr-o parte, o salopeta care sa ne puna in valoare frumusetea picioarelor si o camasa usor sifonata, o sa impresioneze si o sa atraga privirile celorlalti.

In functie de preferintele noastre, de modul nostru de a ne exprima si de genurile de cluburi pe care le frecventam suntem liberi sa adoptam un stil care ne face sa ne simtim noi insine si sa ne bucuram la maxim de distractie alaturi de prietenii nostri.

Articol trimis prin concursul Media-Content
Autor: Brindusa Cirlan

Te-ar putea interesa:
  • My Grandma's Backyard in club Thepra

    Proaspatul infiintat club Thepra, in inima Bucurestiului, a gazduit sambata, 20 decembrie, editia de Craciun a deja consacratului targ My Grandma's Backyard.

  • Idei pentru cele mai reusite tinute de club

    Nu stiu voi cum sunteti, dar eu, cand se apropie weekendul, incep sa visez la activitatile mele favorite de relaxare. Printre acestea, un loc special il ocupa mersul in club cu prietenii. Aici se iveste insa, neinduratoare, si eterna intrebare: cu ce ma imbrac de aceasta data? Iata cateva dintre raspunsurile pe care am reusit sa mi le dau, in speranta ca "provizia" mea de tinute te va ajuta si pe tine in rezolvarea "dilemelor" vestimentare ale iesitului in club.

Mesaje (1) »
...
scris de Ada85, October 15, 2014

Outfituri de club am gasit si aici: http://bit.ly/outfituri-de-club si nu au doar modele de piti.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii