Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Botinele cu dantela ale lui Nicholas Kirkwood

Luni, 31 Octombrie 2011
Botinele cu dantela ale lui Nicholas KirkwoodPoate ca numele Nicholas Kirkwood nu este la fel de recunoscut ca si Christian Louboutin, dar acest lucru nu inseamna ca designer-ul britanic si tocurile sale artistice nu sunt la fel de dezirabile.

Kirkwood este cu siguranta protejatul designer-ilor de pantofi ai momentului impreuna cu colectia sa pentru toamna, de departe geniala, cu influente metalice si dantela. Aceste botine reusesc sa se numere printre favoritele noastre din acest sezon.


Te-ar putea interesa:
  • Kate Winslet in dantela

    Senzualitatea lui Kate Winslet este surprinsa de fotograful Tom Munro pe coperta revistei Harper’s Bazaar UK din luna noiembrie. Stilizata de Cathy Kasterine in piese negre de dantela de la designeri precum Michael Kors, Diane von Furstenberg si Dolce&Gabanna, Kate este o viziune absoluta in imaginile mangaiate de soare.

  • Dantela - tendinte 2011

    Dantela este sinonima cu romantismul retro si rareori cu fantezii moderne. Acest ultim aspect i-a ambitionat pe creatorii de moda care au incercat sa exploreze potentialul acestei texturi si sa o inscrie in viitorul modei.

  • 3 Vedete in Pantaloni scurti din Dantela

    In ultima vreme vedetele au adoptat un nou trend: pantalonii scurti din dantela. Si le intelegem pe deplin. Sunt feminini, delicati, eleganti, provocatori, adorabili si perfecti pentru ati etala picioarele superbe. 3 vedete, Whitney Port, Jamie Chung si Jessica Stroup, au purtat pantaloni scurti din dantela in moduri fabuloase, fiecare alegandu-si un look unic.Daca ai nevoie de idei pentru a-ti asorta noua pereche de pantaloni scurti din dantela urmareste urmatoarele 3 modalitati superbe de a-i purta inspirate de vedete.

  • Hot trend: dantela in sezonul cald

    Un trend hot in sezonul cald ce se apropie este dantela! Fanele dantelei pot rasufla usurate fiindca in acest an dantela nu este la moda doar in sezonul rece.

  • Bluza din dantela, mereu la moda

    Supranumita si bluzita bunicii, datorita faptului ca, dantela isi are radacini cu cateva decenii in urma, ea ramane o piesa vestimentara intotdeauna la moda. Fie ca vrei sa arati sexy si provocator, sau doar sa fii eleganta si sic, alege cu incredere bluza din dantela.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii