Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Alege rochia potrivita formei corpului tau

Marti, 01 Noiembrie 2011
Alege rochia potrivita formei corpului tauFiecare femeie trebuie sa-si analizeze formele corpului si sa-si aleaga croiala care o avantajeaza astfel incat sa-si puna in valoare frumusetea.

De asemenea trebuie sa acordam atentie modelelor si liniilor imprimate pe rochii pentru a evita combinatiile nefericite care sa scoata in evidenta ceea ce noi vrem sa ascundem sau sa socheze din punct de vedere estetic.




Nu intotdeauna hainele si modelele care sunt preferatele noastre ne si avantajeaza. Se intampla de multe ori sa purtam o rochita care ne este draga si pe care am primit-o cadou de la persoana iubita chiar daca nu ni se potriveste foarte bine croiala.

Alege rochia potrivita formei corpului tau

De asemenea trebuie sa punem pret si pe culori deoarece acestea ne pun in valoare ochii, nuanta tenului si a parului. Putem face desigur o clasificare a modelelor de rochite pe care le putem purta fara sa ne facem griji ca nu ni se potrivesc.

1. Rochitele lungi avantajeaza persoanele inalte si confera eleganta. Pot fi purtate atat seara in cadrul unor evenimente deosebite dar si pe timpul zilei cand iesim in oras sau cand facem o plimbare pe faleza.

Alege rochia potrivita formei corpului tau

2. Liniile verticale dau senzatia de continuitate si se recomanda persoanelor mai plinute si scunde. De asemenea culoarea neagra avantajeaza acest gen de persoane.

Alege rochia potrivita formei corpului tau

3. Rochitele scurte scot in evidenta piciorul si reprezinta un avantaj pentru persoanele care vor sa impresioneze privirile celorlalti cu frumusetea si delicatetea picioarelor.

Alege rochia potrivita formei corpului tau

4. Combinatiile de carouri si cerculete sau oricare alta alaturare de forme geometrice diferite nu sunt recomandate sa apara imprimate pe materialul rochitei. Conteaza foarte mult si combinarea culorilor care atrage atentia asupra anumitor parti ale corpului.

Alege rochia potrivita formei corpului tau

5. Rochitele pe talie marcheaza silueta si scot in evidenta liniile feminine. Accesorinzand rochita cu o curea punem accent pe talie si de asemenea acest stil de vestimentatie nu este recomandat persoanelor plinute.

Alege rochia potrivita formei corpului tau

6. Liniile orizontale avantajeaza persoanele mai slabute. Rochitele in stil marinaresc sunt ideale pentru femeile care nu sunt multumite cu greutatea lor.

Alege rochia potrivita formei corpului tau

7. Accesoriile evidentiaza anumite zone ale corpului. Florile mari si colorate atasate la rochite, curelele, gentile infrumuseteaza si atrag atentia asupra a ceea ce dorim sa scoatem in evidenta.

8. Culorile deschise atrag intotdeauna atentia asupra noastra. Prin urmare daca ne dorim sa iesim in evidenta nu doar croiala rochitei ne ajuta ci si culorile aprinse. Vara este anotimpul ideal pentru a purta rochii de culoare roz, galben, bleu s.a.

9. Motivele florale si imprimeurile. Rochiile inflorate vor iesi intotdeauna in evidenta indiferent de model. Pe de alta parte imprimeurile cu animale dau senzualitate si eleganta.

Alege rochia potrivita formei corpului tau

10. Tipul de material este extrem de important pentru avantajarea formelor corpului nostru. Inul, voalul si materialele transparente sunt recomandate persoanelor mai slabute dar nu numai iar stofele de diverse grosimi pot fi purtate de oricine.

Rochia potrivita pentru corpul unei femei este aceea care ii pune in valoare frumusetea si feminitatea, care scoate in evidenta personalitatea si creativitatea si care pastreaza totodata un mister care nu se lasa usor de descifrat.

Articol trimis in cadrul concursului Media Content
Autor: Brindusa Cirlan
Te-ar putea interesa:
  • Rochia - Rochia Camasa

    Este cu siguranta articolul vesimentar care se numara printre must-haveurile acestei veri. O regasim in tinutele vedetelor si este cu siguranta rochia care nu trebuie sa lipseasca nici din garderoba ta. 

  • Alege o locatie de nunta memorabila!

    “Nu exista dragoste mai sincera decat cea pentru mancare”, spunea scriitorul irlandez George Bernard Shaw. Chiar daca logodnicul tau nu se va numara printre cei mai infocati sustinatori ai acestui dicton, cu siguranta iti vei gasi sprijin in invitatii la nunta , care vor aprecia daca vei aplica acest principiu in alegerea meniului. Si ca sa incepi cel mai important moment din viata intr-o locatie pe masura exigentelor tale, iti oferim acces in culisele celei de-a saptea editii a Expo Ideal Mariaj, cel mai mare targ al anului, desfasurat intre 27 si 29 ianuarie la Romexpo.

  • Fusta – fusta potrivita pentru minione

    Daca esti mica de statura, ai norocul sa poti purta fuste mini, cu imprimeuri sau din materiale vaporoase. Nu este neaparat nevoie sa fii inalta ca un manechin. Iata cateva modele de fusta care te-ar putea avantaja, in pofida staturii tale.

  • Alege un Look casual in Stilul lui Minka Kelly

    Minka Kelly a fost surpinsa la cumparaturi in West Hollywood intr-o tinuta casual incadrata perfect in trenduri. In partea de sus vedeta a ales o piesa simpla, un maieu negru, insa in partea de jos aceasta a optat pentru ceva mai interesant, o pereche de pantaloni de matase gri stil harem.

  • Femeile nu pot alege intre frumusete si inteligenta

    Femeile nu sunt hotarate in ceea ce priveste alegerea intre frumusete si inteligenta, 25% dintre tinerele chestionate de o retea de televiziune americana spunand ca ar prefera sa castige concursul televizat "America's Next Top Model" decat premiul Nobel pentru pace, potrivit Reuters.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii