Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Cine a spus ca manechinele stiu doar sa pozeze?

Vineri, 04 Noiembrie 2011
Cine a spus ca manechinele stiu doar sa pozeze?Fete, fete, fete. Producatorul Mark Hug a adunat un grup de fete pentru Campania New Faces LA a Ford Models care include nume precum Alex, Allie, Araya, Athena, Chloe, Gracie, Kalia, Layla Mae, Lili, Lisa Marie, Madison, McKenna, Petie, Sasha, Saray si Victoria.

Mark reuseste sa le surprinda spiritul tanar, proaspat impreuna cu un grup de muzicieni, filmandu-le cum danseaza si se distreaza.


In decursul a aproape 5 minute, 15 manechine, nu numai ca ofera raspuns la intrebarea din titlu, ci fac si o declaratie indrazneata privind profunzimea si talentul lor.

Fetele au fost aduse in studio, unde au fost incurajate sa improvizeze impreuna cu muzicienii in fata camerelor lui Mark Hug.

Printre acompaniamentul muzical live improvizat, dansul coregrafiat si artele martiale, manechinele aflate sub indrumarea lui Mark s-au asigurat ca nimeni nu va mai trai cu iluzia ca ele stiu doar sa pozeze.



Autor: Noemi Szoke
Te-ar putea interesa:
  • Jaime King vs. Nikki Hilton: cine poarta rochia cu stil?

    Cand vine vorba de aparitiile pe covorul rosu, orice vedeta isi pregateste un look cu stil cu ajutorul caruia spera sa cucereasca aparatele de fotografiat si, de ce nu, sa starneasca invidia colegelor de breasla.

  • Cele mai influente 100 icoane de moda! Afla cine a ajuns pe lista!

    Revista Time a lansat o lista a celor mai influente 100 de icoane de moda din toate timpurile (de fapt din 1923 de cand s-a lansat revista). Lista este impartita in categorii: designeri & branduri, modele, muze, fotografi si editori & stilisti, designerii & brandurile cuprinzand partea majoritara a listei.In cea mai mare parte lista cuprinde nume la care ne asteptam cu totii, fara omisiuni evidente. Bineinteles, asemenea oricarei liste de acest gen exista si cateva mici surprize.

  • Barar Adriana Delia: Nu-mi stric imaginea doar ca sa vand

    BAD nu e doar titlul unui slagar al inegalabilului Michael Jackson si nici doar englezescul „rau“: cele trei litere alcatuiesc initialele designerului timisorean de moda Barar Adrian Delia, care de cativa anisori a pus la cale si brandul B.A.D. Style. Unii o stiu drept „fiica liderului trupei Cargo“, altii au asistat la diversele prezentari de moda pe care le-a sustinut in Timisoara sau Bucuresti.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii