Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Idei de tinute pentru weekend

Vineri, 04 Noiembrie 2011
Idei de tinute pentru weekendLuna noiembrie este una dintre cele mai frumoase perioade ale toamnei. Romantice, melancolice, noi, femeile, trebuie sa aratam bine indiferent de vremea de afara.

Odata cu venirea frigului trebuie sa scoatem din garderoba treptat hainele cele mai groase. Chiar daca temperatura scade in termometre pe zi ce trece, imi place sa cred ca putem arata bine in ciuda vremii morocanoase. Soarele inca tine cu noi si incearca sa castige teren in fata frigului de afara.


Este weekend si vreau sa ne rasfatam un pic: o iesire cu fetele la un ceai sau o ciocolata calda, un film cu iubitul, o cina romantica sau de ce nu, poti iesi pur si simplu la o plimbare cu catelul in parc. Am stabilit planul pentru aceste zile, mai ramane sa decidem ce tinuta abordam.

Astazi am decis sa facem un mic jurnal de bord din punct de vedere vestimentar. Sa inceapa marea aventura!

Sambata la pranz ai decis sa te vezi cu fetele la mall la o cafea. Alege o tinuta lejera compusa din jeans skinny, o camasa din material fin, o vesta cu croi barbatesc si accesorii care sa completeze tinuta. Nu uita sa iei o pereche de cizme din piele intoarsa sau daca vrei sa fii o aparitie mai cocheta alege o pereche de botine cu tocul gros. Un palton sau o jacheta colorata pot transforma tinuta intr-o clipa.

Idei de tinute pentru weekend

Ai aflat ca iubitul tau vrea sa te invite la restaurant si mai mult ca niciodata iti doresti sa il impresionezi cu o aparitie foarte glam. Hotaraste-te asupra unei rochii care sa te avantajeze si o pereche de pantofi cu toc inalt. Daca preferi little black dress, opteaza pentru bijuterii colorate si pantofi asortati. Nu vei trece neobservata nici daca vei purta o rochie colorata, cu un croi simplu sau de ce nu cu spatele gol?  Blanita sau o capa iti dau o nota de eleganta aparte.

Idei de tinute pentru weekend

Duminica. Iti doresti pur si simplu sa lenevesti, soarele iti face cu ochiul si decizi sa faci o iesire in parc. Alege o pereche de blugi cu croi drept, un pulover haios si o pereche de cizme scurte colorate. Tinuta poate fii completata de o jacheta si o caciula asezata strengareste pe o parte.

Idei de tinute pentru weekend

Seara, la film, alege o rochie tricotata, cizme lungi si o jacheta de piele. Tricotul, catifeaua, tweedul, dar si materiale fine precum matasea, dantela nu trebuie sa lipseasca.Indrazniti sa purtati culori puternice precum: portocaliu, rosu, albastru electric, verde crud si va veti binedispune pe loc!

Idei de tinute pentru weekend

Nici culorile nude nu trebuie uitate, ele subliniid eleganta si feminitatea intr-un mod foarte sublim. Daca nu sunteti indraznete in ceea ce priveste tinuta puteti apela la accesorii colorate: esarfe, posete, brose, ciorapi, botine sau chiar o pereche de ochelari foarte trendy colorati.

Sunt atatea posibilitati sa aratam bine, indiferent de momentul zilei sau anotimp. Fie ca preferi o tinuta casual, alegand blugii, fie vrei sa fii feminina alegand o rochie la care asortezi un palton din stofa moale, cel mai important lucru este sa fii tu insati si sa te bucuri de fiecare clipa!

Articol trimis prin concursul Media Content
Autor: Claudia Gidea

Te-ar putea interesa:
  • 4 idei de look-uri pentru weekend

    Pentru ca tot se apropie sfarsitul de saptamana, ne-am gandit ca ati avea nevoie de putina inspiratie, asa ca am ales pentru voi patru look-uri direct din prezentarile de moda. Suntem sigure ca o sa va placa!

  • 15 idei de tinute pentru petrecerile de iarna

    A trecut demult vremea puloverelor cu reni si a tinutelor asortate care seamana cu ornamentele pomului de Craciun. Ne-am gandit sa cautam cateva tinute stralucitoare, pline de stil si la moda, ce pot fi purtate in acest spirit festiv care ne cuprinde.

  • Idei pentru cele mai reusite tinute de club

    Nu stiu voi cum sunteti, dar eu, cand se apropie weekendul, incep sa visez la activitatile mele favorite de relaxare. Printre acestea, un loc special il ocupa mersul in club cu prietenii. Aici se iveste insa, neinduratoare, si eterna intrebare: cu ce ma imbrac de aceasta data? Iata cateva dintre raspunsurile pe care am reusit sa mi le dau, in speranta ca "provizia" mea de tinute te va ajuta si pe tine in rezolvarea "dilemelor" vestimentare ale iesitului in club.

  • 3 Idei de Tinute pentru Paste de la Jessica Alba

    De-a lungul weekend-ului, Jessica Alba a purtat 3 tinute de Paste pline de culoare care au inclus: un blazer coral, o rochie maxi cu imprimeuri florale si blugi skinny albastri.Blazer-ul coral a completat un look elegant inspirat din anii ’70, rochia maxi inflorata Karen Zambos a fost improspatata cu o vesta din denim Genetic,  iar blugii albastri au continuat lungul sir de pantaloni colorati pe care vedeta i-a etalat in ultimul timp.

  • 5 idei de tinute de sarbatori pentru femeia anti-rochii

    Cu toate ca suntem adeptele stilului traditional de sarbatori, in acest an suntem deschise la orice optiuni de tinute de sarbatori, si acestea nu includ neaparat rochii sau fuste.Mai tii minte cand mama se ruga de tine sa-ti imbraci rochia si colantii de sarbatoare?

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii