Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Mireasa chic in costum

Luni, 07 Noiembrie 2011
Mireasa chic in costumCostumul poate fi o alternativa chic pentru rochia de mireasa. Acesta creeaza acelasi efect, sau chiar mai impresionant, insa din 2 piese, o jacheta si o fusta.

Trebuie doar sa ne indreptam atentia spre formele si conturul fustelor si croiala jachetelor. Pantalonii sunt o alta optiune, in acest caz latimea este de baza.


Mireasa chic in costum

Casatoria in costum nu este o inovatie a secolului 21. Miresele anilor ’40 din timpul razboiului au purtat costume sau “rochii bune” de nevoie, datorita restrictionarii materialelor precum matasea.

Mireasa chic in costumMireasa chic in costum
Mainboucher a creat costumul albastru a lui Wallis Simpson cand aceasta s-a casatorit cu Ducele de Windsor in 1963. Alte mirese celebre in costum au fost Bianca Jagger, Mia Farrow si mai recent Camilla Parker Bowles, care a purtat un compleu jacheta/rochie atat pentru ceremonia civila cat si pentru cea de la biserica.

Exista ceva special intr-un costum bine croit pe o mireasa potrivita care denota rafinament si independenta. Daca te imaginezi in aceasta ipostaza in ziua nuntii tale, trebuie sa constientizezi faptul ca vei intampina cateva dificultati.


Colectiile actuale se adancesc in decolteuri si straturi de tul.

Vestea buna e, ca acum, poti purta in ziua cea mare un costum fara sa fii confundata cu mama miresei. Partea proasta e ca probabil va trebui sa “vanezi” putin mai mult decat restul mireselor ca sa gasesti acele linii netede pe care le iubesti atat de mult.

Ce anume diferentiaza un costum de mireasa de un costum business?

In mod normal, materialul unui costum de mireasa sau jacheta va fi unul special. In functie de sezon, iarna de exemplu, brocartul este foarte luxurios, sculpteaza bine corpul si mentine formele. Un costum de lana de inalta calitate poate fi folosit in orice sezon. Imagineaza-ti un costum alb sau ivoriu, tivuit cu matase.

Va avea un aspect total diferit fata de costumul pe care il porti in mod normal la birou.

Mireasa chic in costumMireasa chic in costum

Mireasa chic in costumMireasa chic in costum

Mireasa chic in costumMireasa chic in costum

Mireasa chic in costum

Mireasa chic in costum

Mireasa chic in costum

Mireasa chic in costum

Mireasa chic in costum

Mireasa chic in costum

Mireasa chic in costum

Mireasa chic in costum

Mireasa chic in costum

Mireasa chic in costum

Mireasa chic in costumMireasa chic in costum

Te-ar putea interesa:
  • Fii o mireasa chic iarna!

    Chiar daca initial iti doreai ca sa fii mireasa in lunile de vara, s-a intamplat ca marele eveniment din viata ta sa fie planificat in plina iarna...Ce si cum sa faci ca sa fii cea mai frumoasa mireasa ce va pasi catre altar? Trage aer in piept, nu te panica si organizeaza nunta perfecta (exact asa cum iti doresti). 

  • Buchete de mireasa chic

    Nunta se apropie cu pasi repezi si tu esti pe ultima suta de metri cu organizarea celei mai frumoase zile din viata ta! Pe langa rochia de mireasa perfecta si buchetelul de flori este la fel de important. Din flori naturale: cale, trandafiri, gerbere, crini imperiali, bujori, margaritar sau artificiale, din matase, cu cateva accesorii chic - perlute, pietricele delicate, buchetul poate infrumuseta mireasa! 

  • 10 vedete in costum de Eva

    Tot mai multe vedete renunta la pudoare si haine, acceptand sa pozeze cum le-a lasat Dumnezeu.Unele pozeaza nud fie pentru cauze nobile de genul sustinatoarelor PETA  (Eva Mendes este o sustinatoare infocata), fie insarcinate fiind (a fost lansata o adevarata moda), ori pur si simplu pentru a demonstra faptul ca se simt excelent in pielea lor.

  • Stil de vedeta: costum alb

    In acest sezon, costumul alb devine must-have pentru celebritati. Costumele albe au fost mereu populare pentru barbati, insa acum le poarta cu incredere si femeile. Din ce in ce mai multe vedete de la Holywood si nu numai, adopta costumele albe.

  • Stiluri de costum de baie

    Exista mai multe modele de costume de baie disponibile in fuctie de constitutia corpului tau.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii