Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Stil de vedeta, Kate Lanphear

Miercuri, 09 Noiembrie 2011
Stil de vedeta, Kate LanphearProbabil ca numele Kate Lanphear nu va suna cunoscut, insa brand-ul ELLE Magazine cu siguranta va spune multe.

Kate este editorul revistei Elle, are un CV mai mult decat impresionant iar reactia celor mai mari nume din bransa este de “jos palaria” cand vine vorba de stilul sau personal.

Cu cea mai mare sinceritate recunosc faptul ca mi-a fost incredibil de greu sa ma limitez la a alege doar cateva tinute pentru a le da ca exemplu. Daca ar fi fost dupa mine probabil aveam o galerie de sute de poze si va asigur ca nici macar o tinuta nu ar fi fost banala.

Ce e si mai interesant este faptul ca fashionista adora combinatiile alb-negru, culorile neutre si inchise, de cele mai multe ori. Cu toate acestea, fiecare tinuta are ceva deosebit ce provoaca exclamatii de genul “WOW”, fara sa socheze in stilul Lady Gaga. Tinutele ei incurajeaza indrazneala, ies din tipare si provoaca admiratie. Insa cum uneori cuvintele nu exprima atat de multe, lasam imaginile sa vorbeasca.

Un trend pe care Kate l-a explorat este stilul barbatesc. Iar pentru o tinuta chic, o pereche de pantaloni cu croi barbatesc, o bluza cu decolteu in V, larga si lejera pe umeri si o pereche de pantofi negri cu varful ascutit ofera un efect vizual foarte glam. Ca si accesorii este suficienta o bratara neagra, cu tinte mari, rock. Plicul este negru, simplu, de marime medie. Culorile la care este indicat sa apelezi pentru o astfel de tinuta sunt inchise si neutre.

Stil de vedeta, Kate Lanphear

Fiindca tot vine frigul si nu avem cu ce sa ne impotrivim, este bine de stiut ca blanurile sintetice sunt in mare voga. Kate imbina eleganta unei haine de blana cu tinutele casual avand o pereche de pantaloni din stofa drepti, cu lungimea pana deasupra gleznelor, botine cu platforma groasa, o bluza cu maneci lungi in stilul manusilor fara degete si o superba haina de blana lunga, nu foarte masiva, cu guler inalt si larg.

Stil de vedeta, Kate Lanphear

O alta tinuta foarte creativa este cea formata dintr-un sacou alb la un nasture, pantaloni de stofa drepti, cu croi barbatesc si talie inalta bleumarin inchis, o camasa incheiata pana sus in aceeasi nuanta cu pantalonii si o pereche de sandale funky cu toc gros si platforma. Plicul este foarte simplu ca forma iar accesoriile cu tenta rock deja caracteristica lui Kate. Un detaliu interesant cand vine vorba de accesoriile lui Kate este pandantivul in forma de cruce, avand un efect foarte stylish.

Stil de vedeta, Kate Lanphear

Printre tinutele mele preferate se numara cea alcatuita dintr-o pereche de pantaloni skinny (pot fi inlocuiti si cu blugi in aceasta tinuta), o jacheta de piele, o camasa alba bagata in pantaloni, descheiata pana la jumatate iar sub camasa un tricou negru cu imprimeuri colorate, in acelasi stil rock.

Botinele sunt din nou cu toc gros si platforma, incaltamintea inalta fiind “a must” cand vine vorba de tinutele sale. Accesoriile imi plac la nebunie, fiind foarte usor de procurat. O curea masculina, o esarfa alba simpla si multe bratari din piele.
Stil de vedeta, Kate Lanphear

Asadar, Kate Lanphear este cu siguranta o personalitate care trebuie urmarita pentru stilul sau fascinant si este cu adevarat un model pentru fiecare fashionista, tinutele sale fiind o sursa de inspiratie chiar si pentru cei mai cunoscuti designeri.

Autor: Patricia Ter
Te-ar putea interesa:
  • Stil de vedeta, Kate Lanphear II

    Editorul sef de la Elle este cu siguranta una dintre cele mai puternice personalitati in materie de moda, iar  stilul de vedeta pe care il etaleaza la fiecare aparitie publica este o sursa de inspiratie incontestabila, pentru orice fashionista...

  • Stil de vedeta, Kate Bosworth

    Ca stil de vedeta, Kate Bosworth s-a remarcat mereu prin alegerile delicate, elegante si foarte feminine, declarandu-se o mare fana a brand-ului Chanel. Cu toate acestea, cand vine vorba de stilul vestimentar de zi cu zi, Kate prefera confortul si stilul casual, insa fara sa renunte la feminitate.

  • Tinuta zilei, Kate Lanphear

    Kate Lanphear este un personaj din moda care nu va disparea din peisaj, poate niciodata. Motiv pentru care astazi, ne va da o lectie de stil cu tinuta zilei.

  • Tinuta de vedeta: Kate Moss

    Tinutele supermodelului Kate Moss sunt cel mai adesea simple si elaborate in acelasi timp, ducandu-ne cu gandul la inconfundabilul farmec parizian.

  • Stil de vedeta, Sui He

    Daca majoritatea manechinelor au un stil de vedeta rock'n'roll, iata ca exceptiile ies mult in evidenta. Cu toate ca sunt o mare fana a stilului rock'n'roll, trebuie sa va marturisesc sa simteam nevoia de o pauza de la negru si articolele vestimentare din piele.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii