Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Evenimentul Versace pentru H&M a fost ca o capsula in timp a anilor ‘90

Joi, 10 Noiembrie 2011
Evenimentul Versace pentru H&M a fost ca o capsula in timp a anilor ‘90Spatiul pentru prezentarea Versace pentru H&M a fost transformat intr-o galerie cu mai multe incaperi printre care o camera cu oglinzi aurii si un podium labirint. Pentru petrecere s-a folosit un club decorat in spiritul anilor ’90 cu globuri disco si imprimeuri de palmieri invaluite in fum de tigara. Intrebarea serii nu a fost cine a participat, ci mai degraba cine n-a participat.

Simbolurile anilor ’90 precum Uma Thurman, Sofia Coppola, Linda Evangelista si Helena Christensen au fost acompaniate de rude ale personajelor iconice ale anilor ’90 precum Zoe Kravitz (fiica lui Lenny) si Emma Roberts (nepoata Juliei), si de alti invitati de seama precum actritele Blake Lively si Jessica Alba, interpretii Prince, Nicky Minaj si Ke$ha, designerii Alexander Wang, Anna Sui, Jack McCollough, Lazaro Hernandez, Joseph Altuzarra si Sophie Theallet si fotografi precum Bruce Weber si Patrick Demarchelier. Toate aceste vedete s-au alaturat designer-ului Donatella Versace pentru a sarbatori prezentarea unei colectii extraordinare.

Manechinele, modelate dupa stilul propriu al designer-ului, au demarat evenimentul defiland in materiale de piele, rochii scurte cu tinte si bandane. Imprimeurile florale, palmierii si culorile electrice au urmat in aceasta prezentare rapida care a afisat 43 de tinute.
18.jpg
19.jpg
20.jpg
21.jpg
22.jpg
23.jpg
24.jpg
25.jpg
27.jpg
28.jpg
29.jpg
3.jpg
30.jpg
31.jpg
32.jpg
33.jpg
34.jpg
35.jpg
 

Odata cu terminarea prezentarii, Versace a chemat multimea in clubul ei privat, unde Minaj a intretinut atmosfera pe scena.

In urma prezentarii Donatella a declarat: “A fost seara perfecta, atat de stralucitoare si speciala. Mi-a placut ca am putut sarbatori lansarea colectiei Versace pentru H&M aici la New York, un oras iconic pentru o colectie iconica. Abia astept sa fie comercializata in magazine si sa fie disponibila in lumea intreaga”.

Reactia Margaretei van den Bosch, Consilierul Creativ al H&M a fost: “Donatella Versace ne-a purtat intr-o calatorie incredibila din momentul in care a inceput sa creeze colectia la inceputul anului, iar evenimentul de lansare a fost apogeul perfect. Ne-a oferit esenta brand-ului Versace, iar evenimentul a luat viata prin aceasta prezentare magica pe care n-o vom uita niciodata”.

Uma Thurman, Blake Lively si Selma Blair si-au exprimat si ele admiratia fata de colaborarea Versace pentru H&M, sustinand demersul designer-ului de a pune la dispozitia populatiei creatiile unice ale casei de moda prin intermediul lantului de magazine H&M declarand: “Donatella este o femeie extraordinara”.

Pe covorul rosu au pasit si Roxana Voloseniuc, redactor sef Elle Romania si Loredana Groza care a declarat: “Am fost onorata de invitatia H&M de a participa la prezentarea colectiei Versace pentru H&M alaturi de mari nume din moda, muzica si film precum Uma Thurman, Blake Lively, Chace Crawford, Jessica Alba, Jennifer Hudson, Selma Blair, Leigh Lezark, Debbie Harris, Mark Ronson, Nicki Minaj, Prince. Show-ul a fost fantastic, pe masura unei legende a modei. Este o colectie spectaculoasa, plina de simboluri Versace - culori puternice, imprimeuri celebre, croieli indraznete. Piesa mea preferata este jacheta din piele cu tinte. Colaborarea cu Versace pentru H&M este o ocazie unica pentru romani de a achizitiona la preturi nemaivazute piese cu un design couture, apartinand uneia dintre dintre cele mai cunoscute case de moda din lume“.
1.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
17.jpg
2.jpg
26.jpg
36.jpg
37.jpg
38.jpg
39.jpg
4.jpg
40.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
 

Colectia Versace pentru H&M va fi disponibila in magazinele din Unirea Shopping Center si Baneasa Shopping City, pe 17 noiembrie, ora 8.00 AM. Pentru o experienta cat mai placuta, va exista un sistem de shopping special, care va oferi ocazia cat mai multor clienti sa cumpere produse din aceasta colectie limitata. In plus, clientii pot achizitiona un singur explemplar din fiecare produs (accesorii etc.) si o singura marime (produs vestimentar/pantofi). Produsele pot fi returnate in termen de o zi, in baza bonului, intr-unul dintre magazinele care comercializeaza colectia.

Versace for H&M Fashion Show in New York from Barracuda Film & TV on Vimeo.

Autor: Noemi Szoke
Te-ar putea interesa:
  • Valentino lanseaza o colectie capsula alaturi de Gap

    Casa de moda Valentino colaboreaza cu brandul Gap in vederea lansarii unei colectii capsula. Cei doi designeri ai Valentino, Maria Grazia Chiuri si Pier Paolo Piccioli au creat o linie vestimentara plecand de la pricipalele directii impuse de binecunoscutul brand, informeaza catwalkqueen.tv

  • Stil de vedeta: Katy Perry – stilul anilor 20 pentru campania ghd Scarlet

    Katy Perry este noua imagine a brandului de produse profesionale de hairstyling Scarlet. Brandul nu a putut face o mai buna alegere pentru aceasta campanie. Katy Perry  arata foarte bine ilustrand un tinute, machiaj si coafura in stilul anilor 20.

  • Vanity Fair a adunat tinere vedete de la Hollywood pentru o coperta in stilul anilor `30

    Tinerele vedete de la Hollywood, printre care se numara prezentatorii premiilor Oscar 2011, Anne Hathaway si James Franco, alaturi de veteranul Robert Duvall si un pui de leu, pozeaza in stilul anilor '30 pe coperta unui numar special Vanity Fair, informeaza accesshollywood.com.

  • Colectia Versace pentru H&M

    Dupa o asteptare indelungata, colectia Versace pentru H&M va fi lansata pe 17 noiembrie. Donatella Versace a anuntat pentru prima data colaborarea in iunie, impreuna cu declaratia: “rochiile vor fi dominate de piele, matase si imprimeuri colorate, cu accesorii precum tocurile inalte si bijuteriile”. Se pare ca s-a tinut de cuvant!

  • H&M – noua campanie Versace pentru H&M

    Noua campanie Versace pentru H&M, atat de mult asteptata, si-a facut, in sfarsit aparitia. Modele precum Lindsey Wixon, Sasha Pivovarova si Daphne Groeneveld prezinta haine exceptionale create de catre brandul Versace.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii