Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Ingerii si emotiile lor la Victoria's Secret Fashion Show 2011

Joi, 10 Noiembrie 2011
Ingerii si emotiile lor la Victoria's Secret Fashion Show 2011In spatele fiecarui show Victoria’s Secret se afla multe emotii si multe declaratii.

Si de aceasta data, top modelele au fost foarte vorbarete si foarte emotionate in acelasi timp.

Anul acesta, cel mai scump sutien, in valoare de 2.5 milioane de dolari, a fost purtat de sotia lui Orlando Bloom, top modelul Miranda Kerr, devenita mamica in urma cu 10 luni.




In cazul in care aceasta informatie a socat, trebuie intarita: da, asa arata Miranda Kerr, devenita mamica in urma cu 10 luni!

Ingerii si emotiile lor la Victoria's Secret Fashion Show 2011

Printre ingerii noi din acest an se numara  Karlie Kloss si Joan Smalls, ambele fiind deja obisnuite cu podiumurile de moda.

Intrebata cum se simte in calitate de inger Victoria’s Secret, Karlie a spus ca  desi pe podium a purtat tocuri de 25 de centimetri Alexander McQueen, corsete, rochii scurte si mulate, camasi de noapte, camasi de noapte couture, aceasta experienta este cu totul altfel fiindca in ciuda aripilor enorme purtate, simte ca este mult mai expusa decat in experientele anterioare. Insa tanara priveste experienta de inger ca un test, pe care de altfel l-a trecut cu brio.

Ingerii si emotiile lor la Victoria's Secret Fashion Show 2011

Alessandra Ambrosio, una din “veteranele” show -urilor Victoria’s Secret a avut si ea parte de o premiera in viata ei: a purtat o pereche de aripi din aur, avand greutatea de 20 de kg, o greutate pe care frumoasa braziliana nu a purtat-o niciodata "pe umeri". Insa evident ca defilarea i-a iesit absolut spectaculos!

Ingerii si emotiile lor la Victoria's Secret Fashion Show 2011

Adriana Lima, a avut partea de show -ul cu numarul 11 din cariera sa de inger, insa cu toate acestea, emotiile nu o parasesc, Lima recunoscand faptul ca fluturii din stomac inca exista, inainte de fiecare show . Insa in momentul in care ajunge pe podium , fluturii zboara, iar Adriana emana o atitudine greu de egalat...

Ingerii si emotiile lor la Victoria's Secret Fashion Show 2011

Candice Swanepoel s-a descarcat de emotii in momentul in care s-a vazut pe podium . Inima a inceput sa-i bata pe ritmul muzicii iar defilarea a fost pe ritmul inimii.

Ingerii si emotiile lor la Victoria's Secret Fashion Show 2011

Artistii care au fost invitati in acest an sa tina un mini concert au fost Maroon 5, Nicki Minaj, Jay Z si Kanye West care a declarat, in stilul propriu, ca el simte faptul ca locul sau e acolo, printre supermodelele Victoria’s Secret. Nu serios?

Ingerii si emotiile lor la Victoria's Secret Fashion Show 2011

In concluzie: super show, super muzica, super modele si super atmosfera, ca in fiecare an la Victoria’s Secret Show! Merita vazut.

Autor: Patricia Ter

Te-ar putea interesa:
  • Victoria's Secret Fashion Show 2011

    In fiecare an, astept cu nerabdare o anumita zi din noiembrie. Nu este ziua mea de nastere, nu este nici luna cadourilor… Insa in noiembrie are loc, in fiecare an, show -ul de moda Victoria’s Secret!

  • Victoria's Secret Fashion Show 2010/2011

    Prezentarea anuala Victoria's Secret a avut loc ieri seara la New York, incitandu-si spectatorii cu o noua serie de desuuri sexy, minuscule si de top. Prezentarea a fost incheiata apoteotic printr-un concert al cantaretei Katy Perry.

  • Victoria’s Secret Fashion Show 2011 – noutati si primele crochiuri de moda

    Victoria’s Secret a lansat primele cateva schite ale viitoarei prezentari de moda a sezonului toamna-iarna 2011, ce va avea loc in luna noimebrie.

  • Victoria's Secret Fashion Show 2009 - cel mai spectaculos show de lenjerie intima

    Show-urile de moda Victoria's Secret sunt unele dintre cele mai asteptate spectacole din aceasta minunata industrie. In ciuda absentei unora dintre ingerii cu traditie de la Victoria's Secret precum Giselle Bundche, insarcinata pentru prima oara, Karolina Kurkova si Adriana Lima, ambele manechine devenite proaspete mamici, show-ul Victoria's Secret 2010 a fost un real succes.

  • Victoria's Secret Fashion Show 2008

    Este cu adevarat dificil sa faci o recenzie pentru cea mai recenta colectia Victoria's Secret, prestigiosul brand de lenjerie intima.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii