Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Pielea stilizata de celebritati

Luni, 17 Decembrie 2012
Pielea stilizata de celebritatiAcesta este sezonul in care pielea revine in forta, de la pantaloni la veste cool, acest trend se potriveste perfect cu zilele racoroase si mohorate.

Cu acest gand in minte ne-am imaginat cum ar fi sa purtam in fiecare zi a saptamanii o piesa de piele si ne-am inspirat din stilul celebritatilor si ne-am ales favoritele: Sienna Miller in pantaloni de piele skinny, Rachel Zoey startificand o jacheta de piele peste o rochie maxi si Olivia Palermo purtand piese de piele puternic colorate.


Sper ca am reusit sa iti pornim creativitatea.

Luni

Incepe saptamana cu o piesa indrazneata in nuanta zmeurei si joaca-te cu culorile asemenea Oliviei Palermo.

Pielea stilizata de celebritati

Marti

Pantalonii de piele pot fi purtati la birou daca ii asortezi cu o bluza clasica si tocuri, precum Garcelle Beauvais.

Pielea stilizata de celebritati

Miercuri

Incearca un look usor de toamna si inspira-te in stilul lui Rachel Zoe. Adauga o jacheta confortabila de piele peste o rochie maxi cu imprimeuri.

Pielea stilizata de celebritati

Joi

Renunta la denim in favoarea unei perechi de pantaloni de piele . Adauga un cardigan si o pereche de botine cu platforma pentru a obtine un look cool de toamna.  

Pielea stilizata de celebritati

Vineri

Ia exemplu de la Emmy Rossum si opteaza pentru o tinuta ideala de birou pe care o poti asorta cu bijuterii pentru seara.

Pielea stilizata de celebritati

Sambata

Asorteaza o fusta eleganta cu o bluza de matase precum Heidi Klum si esti gata de intalnire. Adauga o pereche de tocuri si cateva accesorii strategic pozitionate pentru a obtine un look interesant.

Pielea stilizata de celebritati

Duminica

Acest look este potrivit pentru orice activitate de duminica, de la o cafea cu fetele la o intalnire la film.

Pielea stilizata de celebritati

Autor: Noemi Szoke

Te-ar putea interesa:
  • 8 celebritati, trenduri si designeri pe care trebuie sa-i cunosti in 2012

    Noua “recolta” de designeri, trenduri si vedete in devenire pentru anul 2012 se arata tot mai clar la orizont. Rooney Mara este pe cale sa devina o adevarata stea a Hollywood-ului (si o veritabila icoana de stil) iar Jason Wu isi prezinta colectia pentru Target. Si e doar inceputul, acest an va “coace” numeroase nume si colectii noi in industria modei.

  • Obiceiuri care iti imbatranesc pielea

    O piele sanatoasa si stralucitoare este visul oricarei fete. Pentru a obtine acest efect, este esential sa eviti factorii negativi care cauzeaza imbatranirea prematura si diverse probleme ale pielii.

  • Jeansii care-ti hidrateaza pielea

    Wrangler va lansa primii jeansi hidratanti! Creati de Lizzie Jagger, pionierii blugilor skinny-fit vor avea in compozitie ingrediente de ingrijire a pielii pentru protejarea picioarelor impotriva efectelor de uscare provocate de materialul aspru al blugilor obisnuiti.

  • Olay - Monica Barladeanu: Iubeste-ti pielea!

    Monica, ai fost numita recent ambasadorul OLAY in Romania. Cum ai primit acest lucru?Am fost, desigur, flatata de propunerea reprezentantilor OLAY. Stiam produsul, pentru ca l-am folosit prima oara cand aveam 16 ani si l-am redescoperit mai apoi in America, unde OLAY este foarte cunoscut si extrem de apreciat.

  • Pregateste-ti pielea pentru un bronz perfect

    Vara se apropie cu pasi repezi si visam cu ochii deschisi la acele cateva zile de vacanta care fac acest anotimp unul dintre cele mai iubite. Vara este si acea perioada in care acordam o atentie sporita modului in care aratam. Daca iarna mai ascundem colaceii la adapostul unui pardesiu elegant, vara nu mai lasa loc pentru aceste mici tertipuri.

Mesaje (2) »
...
scris de Replica Watches for Women, November 14, 2013

For any even though these knockoff watches largely came from Japan. These watches could look okay, <a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches</a> but their Japanese movements, which could be a bit clunky, certainly are a dead giveaway <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>fake Cartier Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>fake hublot</a> . Count on to pay under $80 for 1 of those. <a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches</a>

...
scris de rolex duplicate watches, January 06, 2014

<a rel="nofollow" href=http://cheddarbay.com/panerai/‡>fake panerai watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.alpine-air.com/faux.php>rolex for $80</a> <a rel="nofollow" href=http://www.alpine-air.com/faux.php>rolex copies</a> N well prepared and as well as distinctive website published by partners in this area people individuals who else engagingly recount their specific sports intrusions,--Catalogue log

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii