Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Tinuta de cuplu, Kate Moss si Jamie Hince

Marti, 15 Noiembrie 2011
Tinuta de cuplu, Kate Moss si Jamie HinceAstazi am decis ca in loc de o tinuta a zilei, sa va prezint doua tinute in aceeasi fotografie! O recomandare pentru femei dar si una pentru barbati!

Personal, daca as vedea un cuplu astfel imbracat pe strada, cu siguranta as intoarce capul dupa ei, motiv pentru care a trebuit sa-i aleg pentru tinutele zilei de astazi.

Kate Moss si rockerul Jamie Hince au facut senzatie cu tinutele lor prin Nothing Hill, in Londra, zilele trecute. Kate poarta o rochie gri cu aspect de tricou lung, larg si usor cazut pe un umar,dintr-un material subtire, combinat cu o pereche de ciorapi grosi si o pereche de cizme lungi cu toc inalt.

Paltonul este negru, simplu, cu lungimea pana deasupra genunchiului. Ca si accesorii Kate are o curea subtire, prinsa lejer in talie si un lantisor simplu la gat.

Tinuta de cuplu, Kate Moss si Jamie Hince

Jamie Hince, solistul trupei The Kills, dupa parerea mea, o pune in umbra de aceasta data pe fashionista Kate, fiind imbracat excelent! Pantaloni negri din stofa groasa, camasa alba, cravata, un sacou dintr-un material gros, in nuante de gri si un fular lung dau un efect extraordinar de cool…Si declar cu mana pe inima ca un barbat imbracat astfel mi-ar atrage atentia imediat.

Dupa cum se poate observa, chiar si culorile terne, neutre, inchise pot atrage atentia atata timp cat combinatiile sunt putin iesite din tipare. Ah, si cel mai important lucru, atata timp cat exista atitudinea necesara! Rock on!

Autor: Patricia Ter

Te-ar putea interesa:
  • Kate Moss s-a logodit cu Jamie Hince

    Celebrul top model Kate Moss s-a logodit cu Jamie Hince, chitaristul trupei The Kills, potrivit presei din Marea Britanie, citata de accesshollywood.com.

  • Un An de Stil pentru Kate Moss si Jamie Hince

    Este greu de crezut ca a trecut un an de cand Kate Moss a pasit spre altar intr-o rochie de mireasa semnata John Galliano, alaturi de Jamie Hince. Iar nunta grandioasa a reusit sa le consolideze si mai mult statutul de icoane de stil. Sa fim seriosi, orice nunta care primeste o coperta Vogue este cu siguranta una eleganta. 

  • Tinuta Zilei, cu Kate Moss

    Simplitatea, stilul si rafinamentul merg de foarte multe ori mana in mana, iar tinuta zilei prezentata de Kate Moss este dovada vie a acestui fapt.

  • Tinuta de vedeta: Kate Moss

    Tinutele supermodelului Kate Moss sunt cel mai adesea simple si elaborate in acelasi timp, ducandu-ne cu gandul la inconfundabilul farmec parizian.

  • Tinuta zilei, Kate Moss

    Tinuta zilei este prezentata astazi de una dintre cele mai apreciate It Girls, din ultimii 10 ani. Kate Moss este un style icon on adevaratul sens al cuvantului, in continuare avand aparitii publice pline de stil si originalitate.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii