Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Moda inspirata din filme

Miercuri, 16 Noiembrie 2011
Moda inspirata din filmeIntre evenimentele de moda ne place sa vizionam cate un film pe marele ecran.

Pana acum filmele s-au intrecut in garderobe care mai de care pentru acest sezon.

Cu filme precum The Rum Diary, Footloose, Like Crazy si In Time ruland in cinematografe, trebuie sa observam tinutele dragute ale personajelor interpretate de Amanda Heard, Julianne Hough, Amanda Seyfried si Felicity Jones.



Nici look-ul lui Kirsten Stewart din Breaking Dawn nu este de neglijat si se potriveste perfect cu vremea de toamna.

Breaking Dawn

Tonurile neutre purtate de Kristen Stewart sunt sincornizate la perfectiune cu sezonul de toamna. Jacheta de piele este superba.

Moda inspirata din filme

The Rum Diary

Amber Heard a etalat o tinuta sexy formata dintr-o pereche de pantaloni scurti cu talie inalta si un maieu larg, scurt in The Rum Diary. Daca esti suficient de norocoasa sa calatoresti spre o zona mai calduroasa de sarbatori poti alege linistita un look similar.

Moda inspirata din filme

In Time

Rochia pulovar foarte la moda a Amandei Seyfried a ajuns in topul preferintelor noastre. Asorteaz-o cu o pereche de botine si un tus de ochi si esti pregatita sa infrunti sarbatorile.

Moda inspirata din filme

Footloose

Julianne Hough arata uimitor in pantaloni scurti de blugi, cizme si o vesta in Footloose.

Moda inspirata din filme

Like Crazy

Felicity Jones a etalat o rochie adorabila alba in Like Crazy. Acest look este perfect pentru iarna daca il combini cu un pulovar.

Moda inspirata din filme

Autor: Noemi Szoke

Te-ar putea interesa:
  • Expozitia "Jurnal de moda... moda feminina la 1900", pe 8 martie, la Muzeul Cotroceni

    Expozitia "Jurnal de moda... moda feminina la 1900", ce propune o trecere in revista a evolutiei vestimentatiei feminine in perioada "belle epoque", va fi vernisata luni, de Ziua Femeii, la Muzeul National Cotroceni din Capitala, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

  • Moda - Ce e la moda sau ce ti se potriveste?

    Consider ca multe persoane au probleme in a se hotara daca sa poarte un articol ce li se pare lor dragut sau sa aleaga ceva noi aparut, in tendinte. O astfel de dilema poate creea un stil vestimentar haotic , intrucat vor exista momente in care iti vei urma instinctul si momente in care vei considera ca ai nevoie de ceva la moda, insa hotararile pe care le iei nu vor fi constante.

  • Garderobe de filme pe care am vrea sa le purtam

    Papucii de rubin ai lui Dorothy urmeaza sa fie licitati in luna decembrie. Ma intreb cum ar fi daca am trai intr-o lume in care am putea purta orice tinuta din orice film, de la acesti papuci pana la tot ceea ce a purtat Anne Hathaway in Devil Wears Prada.

  • Moda Op Art

    Anii '60 ai secolului trecut s-au remarcat prin multiplele miscari sociale, ale caror influente s-au resimtit puternic atat la nivelul curentelor artistice, cat si la nivelul modei - care cunoaste acum schimbari rapide si dramatice. Unul dintre curentele cu o influenta semnificativa asupra modei din acea perioada este Optical Art sau, precum este cunoscut astazi, Op Art.

  • Moda si zodiile

    Ai auzit de tot felul de legaturi intre zodia sub care te-ai nascut si caracteristicile personale, culorile recomandate, alimentele permise si interzise, genul de film ideal, etc. Dar o legatura intre zodie si stilul vestimentar pare greu de inteles. De fapt, insa, explicatia este simpla- semnele zodiacale influenteaza in mare masura perceptia personala asupra frumosului, inducand intr-o mai mica sau mai mare masura atractia catre un stil vestimentar sau altul.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii