Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Stil de vedeta, Chanel Iman

Joi, 17 Noiembrie 2011
Stil de vedeta, Chanel ImanChanel Iman este cu siguranta una dintre rasfatatele podiumului din ultimele sezoane. Mereu zambitoare, cu un corp ce a facut-o membra a echipei Victoria’s Secret, Chanel are un stil vestimentar destul de controversat.

De ce spun acest lucru? De exemplu daca e sa analizam tinuta rock formata din pantaloni drepti, skinny din piele cu tinte, jacheta din piele cu franjuri, pe sub, se poate observa o jacheta din denim sub care se afla o camasuta simpla alba. Tocurile inalte, agresive si palaria duc tinuta intr-o lumina hard rock.

Desi tinuta ar putea parea “too much” vedeta are atitudinea de a scoate la capat un astfel de outfit. Asadar, daca sunteti adeptele tinutelor neobisnuite, in genul acesteia, major attitude needed!

Stil de vedeta, Chanel Iman

La polul opus, pentru un alt eveniment, vedeta a optat pentru o rochie simpla, eleganta, intr-o culoare plina de senzualitate, cu o crapatura lunga pe un picior. Plicul si sandalele sunt aurii iar accesoriile lipsesc, nefiind necesare. Machiajul este puternic la ochi. Chanel avand smokey eyes. Ce privire, ce rochie, ce atitudine…

Stil de vedeta, Chanel Iman

Costumul barbatesc este un trend adoptat de multe dive. Chanel poarta o tinuta barbateasca folosind insa detalii foarte feminine si finute. In loc de cravata, vedeta poarta o esarfa neagra, foarte chic. Detaliul care scoate tinuta din anonimat consta in salul din blanita neagra purtat de model. Pantofii sunt cu botul ascutit, toc inalt, iar parul este prins pentru a-si elibera fata machiata foarte natural.

Stil de vedeta, Chanel Iman

Chanel Iman ne invata ca atitudinea este cea care ne face s-o scoatem la capat indiferent de tinuta pe care o purtam sau de situatia in care ne aflam, iar eu sunt de parere ca avem cateva notite de luat de la frumoasa diva.

Autor: Patricia Ter

Te-ar putea interesa:
  • Profil de manechin, Chanel Iman

    Chanel Iman a reusit sa se faca renumita ca manechin intr-un timp foarte scurt. La doar 21 de ani, este muza lui Phillip Lim si a defilat pentru brand-uri ca Marc Jacobs, Dolce & Gabbana si multe alte nume cunoscute. Daca mai punem la socoteala si faptul ca o are tocmai pe Tyra Banks ca si mentor, devine foarte clar faptul ca lumea intreaga ii va ajunge in curand la picioare.

  • Tinuta zilei, Chanel Iman

    Modelul Chanel Iman este cea care ne aduce tinuta zilei de astazi. Stilul personal al modelului este unul cameleonic iar noua ne place la nebunie sa fim surprinsi!

  • Chanel Iman prezinta sticla de parfum de 1 milion de dolari

    Ce sa-i cumperi unei femei care are deja tot ce isi doreste in sezonul sarbatorilor? Ce zici de o sticla de parfum de 1 milion de dolari?

  • Stil de vedeta, Sui He

    Daca majoritatea manechinelor au un stil de vedeta rock'n'roll, iata ca exceptiile ies mult in evidenta. Cu toate ca sunt o mare fana a stilului rock'n'roll, trebuie sa va marturisesc sa simteam nevoia de o pauza de la negru si articolele vestimentare din piele.

  • Stil de vedeta, Rihanna

    Pentru astazi am pregatit un stil de vedeta special, prezentat de o vedeta speciala. Este una dintre cele mai controversate staruri la ora actuala, o adevarata It girl, trend setter si o militanta a exprimarii prin moda.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii