Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Cum accesorizam o tinuta?

Luni, 21 Noiembrie 2011
Cum accesorizam o tinuta?Accesoriile pot schimba radical orice tinuta, fiind considerate elementul care invioreaza tinuta, transformand-o de cele mai multe ori dintr-una monotona, in una plina de viata si de creativitate.

In functie de cum reusim sa ne asortam bijuteriile tinutelor pe care le purtam in fiecare zi,reusim sa ne cream o stare de bine si de confort, lucru ce ne da incredere in noi si cu ajutorul carora ne simtim mai frumoase si mai speciale.



Fiecare femeie isi doreste sa iasa in evidenta, fie prin tinuta, fie prin accesoriile pe care le poarta, indiferent ca sunt la serviciu sau pur si simplu la o intalnire cu prietenele in oras. Atunci cand ne alegem tinuta, trebuie sa tinem cont de ceea ce vrem sa iasa in evidenta, accesoriile sau tinuta, deoarece,incercand acest lucru cu amandoua, nu facem decat sa incarcam prea mult ochiul privitorului si sa incalcam regulile bunelor maniere.

Cum accesorizam o tinuta?

O tinuta monotona, o putem accesoriza cu cateva bijuterii care sa iasa in evidenta, fie prin culoare,fie prin designul deosebit, astfel atentie fiind indreptata spre accesorii. La fel se procedeaza si in cazul in care tinuta este cea cu care vrem sa atragem atentia, bijuteriile si accesoriile fiind mai simple, reprezentand doar o completare pentru imbracaminte.

Accesoriile in nuante mai tari, este bine sa fie asortate cu haine de culori neutre sau la piese de aceeasi culoare, pentru a nu incarca prea mult.

Mainile si gatul sunt cele mai accesorizate zone, primele putand beneficia de o varietate de accesorii, incepand de la manichiura, inele, ceasuri, bratari, combinatiile sunt multiple, fiind disponibile o gama larga de accesorii. Zona gatului, care infrumuseteaza si da un plus de eleganta coafurii, prin purtarea unui colier sau a unei perechi de cercei, niciodata impreuna.

Cum accesorizam o tinuta?

Costumele de dama, sunt extrem de elegante si sofisticate, mai ales cele prevazute cu guler original, inseratie transversala care scoate frumos talia in evidenta, doua randuri de nasturi decorativi, care pot foarte usor atrage atentia asupra lor, datorita designului deosebit, pantalonii cu bata inalta, de asemenea prevazuti cu nasturi.

Aceasta este o tinuta care nu necesita prea multe accesorii, eventual cu esarfa, in aceleasi nuante cu costumul, sau in locul esarfei putem opta pentru un colier mai simplu, pentru a decora si zona gatului.

Cum accesorizam o tinuta?

Rochiile de seara,cele cu bretele,le putem accesoriza fie cu o pereche de cercei candelabru, fie cu un colier, fie putem purta o bratara simpla, dar niciodata cerceii candelabru cu colierul, creand un efect prea incarcat, nu trebuie purtate doua piese supradimensionale, care sa fie apropiate.

Acest gen de cercei se potrivesc foarte bine rochiilor lungi, deoarece sunt inspirati din cultura orientala. Rochiile inflorate se pot asorta cu cerceii aurii, iar cele uni se pot asorta cu o pereche de cercei cu mai multe pietre colorate.

Cum accesorizam o tinuta?

Seturile de bijuterii, nu trebuie alese din cat mai multe piese, este suficient daca un set este compus doar din colier si cercei. Spre exemplu, daca ai avea un set cu mai multe bijuterii cu aceleasi pietre, efectul creat ar fi total lipsit de inspiratie si nu ar arata tocmai bine. Accesoriile in nuante tari este bine sa fie asortate cu tinutele in culori neutre, sau piese in aceeasi culoare.

Chiar daca tinuta este una banala si monotona, ea poate fi scoasa in evidenta, folosind accesoriile potrivite, intr-o nota de originalitate si creativitate. Ele trebuie folosite si combinate eficient, astfel incat sa cream efectul dorit si de asemenea trebuie sa tinem cont si de ocaziile cu care le purtam.

Articol trimis prin Media Content
Autor: Petcu Georgeta

 

Te-ar putea interesa:
  • Tinuta - tinuta casual

    Majoritatea tinutelor casual pe care le port sunt construite in jurul unei perechi de skinny jeans. Asa cum va asteptati, tinuta pe care o voi descrie este formata dintr-o pereche de blugi de acest gen, un maieu simplu, alb, o bluza de culoare rosie cu nasturi, o pereche de tenisi si o geanta cu imprimeuri in patru culori (rosu, alb, negru, gri).

  • Tinuta - cum accesorizez o tinuta?

    Modul in care ne imbracam si accesorizam tinutele spune foarte multe despre noi, despre personalitatea noastra, despre bunul gust si nu in ultimul rand despre caracter definind felul nostru unic de a fi.

  • Tinuta zilei, Ayo

    Tinuta zilei de astazi este prezentata de cantareata Ayo.Artista a participat la un eveniment Chanel unde a purtat o tinuta in stilul casual chic, simpla, insa cu elemente care atrag atentia prin originalitate detaliilor.

  • Tinuta Office

    Iarna aproape ca bate la usa si trebuie sa iti reinoiesti garderoba. Pentru ca vrei sa arati extraordinar la locul de munca indiferent de anotimp, am o propunere de tinuta ideala pentru a fi purtata intr-un mediu office.

  • Tinuta de designer, Zac Posen

    Zac Posen este fara dar si poate o emblema a elegantei, iar tinuta de designer de astazi imi confirma spusele. Eleganta nu consta intr-un costum si o camasa ci in primul rand in atitudine si stil, iar Posen are parte din plin de aceasta calitate.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii