Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Ce sa porti pentru a arata mai slaba

Luni, 21 Noiembrie 2011
Ce sa porti pentru a arata mai slabaKilogramele in plus reprezinta cosmarul oricarei femei. Dietele par sa nu mai dea rezultate, iar tipicul femeii de cariera le impiedica, de cele mai multe ori, sa mai treaca si pe la sala de fitness. Sansa ca silueta sa para mai zvelta si cu cateva numere in minus sta in dibacia de a-si ascunde defectele cu ajutorul hainelor.

Invaluirea trupului in negru nu este unicul truc de a parea mai slaba. Specialistii si criticii de moda spun ca imaginatia este cea care le poate scoate pe femei din impas. Sa nu le fie teama sa se joace cu culorile.

Poarta o nuanta apropiata de cea a pielii tale si-i vei determina pe cei din jurul tau sa se uite mai mult la chip.

Ce sa porti pentru a arata mai slaba 

Nu ar trebui sa le fie teama si de celelalte culori. Secretul sta in utilizarea culorilor diferite pentru obtinerea unui aspect monocromatic. Asadar, pe langa hainele de culoare neagra, pot fi utilizate cu succes si cele colorate.

De asemenea, un alt truc pentru ca o femeie sa para mai slaba este sa poarte tocuri inalte si pantaloni care sa acopere tocurile. Iluzia de inaltime face ca femeia sa para mai slaba.

Poarta haine care ti se potrivesc

Hainele prea stramte sau prea largi nu ascund mereu kilogramele in plus. Hainele trebuie sa se potriveasca: sa nu fie nici prea largi, dar nici prea mulate. Sunt recomandate hainele care pica drept pe langa corp si care pun in evidenta punctele forte. Daca esti lata in umeri nu purta rochii cu umerii dezgoliti, iar daca sanii sunt plini si frumos conturati, atunci ofera ochiului un decolteu generos, nici prea obraznic, dar nici prea modest.

Ce sa porti pentru a arata mai slaba

Ai talia bine conturata, dar kilogramele s-au acumulat pe solduri? Atunci poarta bluze cu o croiala dreapta sau usor evazata, iar atunci cand iti cumperi fuste sau pantaloni, cauta doar modele care se inchid cu fermoar sau nasturi.

Ce sa porti pentru a arata mai slaba

Daca alegi sa porti rochii in stilul empire cu talie inalta, acestea pot ajuta la mascarea catorva kilograme din zona abdomenului si a soldurilor, conferind inaltime si suplete.

Ce sa porti pentru a arata mai slaba

Bluzele trebuie sa aiba si ele o lungime corespunzatoare: sa nu se opreasca deasupra taliei, ci sa acopere betelia pantalonilor.

Poarta body-uri medicale

Un alt truc la care doamnele mai pot apela sunt lenjeria speciala tip body, care ofera fermitate bustului si taliei. Mai sunt si pantalonii medicali, care subtiaza abdomenul, picioarele si da aspect de fermitate feselor.

Articol trimis prin Media Content
Autor: Ioana Popa


Te-ar putea interesa:
  • Tinute - Ce tinute sa porti pentru a arata mai slaba

    Fiecare dintre noi vrem sa aratam mai bine. Alimentele pe care le consumam, obiceiurile nesanatoase din viata noastra, sedentarismul, dar mai ales stresul isi pun amprenta lor nemiloasa asupra corpului nostru. Daca purtam cu noi cateva kilograme in plus, vrem sa scapam de ele… sau macar sa para ca am facut-o…

  • Ce trebuie sa porti pentru a fi in trend

    In fiecare sezon, designerii ne propun noi trenduri. Desi colectiile lor sunt unice, anumite piese vestimentare, linii ale croiului sau materiale apar in toate colectiile, venind ca un val proaspat peste tot ceea ce s-a purtat pana atunci.

  • 8 solutii pentru a arata mai tanara

    Trecerea la o anumita varsta ne poate scadea increderea in noi. O femeie trebuie sa se simta frumoasa tot timpul, iar faptul ca tineretea este trecatoare ne determina sa cautam solutii cat mai rapide si eficiente. De aceea iti propunem 8 solutii simple cu ajutorul carora poti arata mai tanara.

  • Trucuri de machiaj pentru a arata mai tanara

    Este un lucru stiut ca machiajele incarcate tind sa imbatraneasca. De aceea, pentru a parea mai tanara, primul lucru de care trebuie sa tinem seama este cantitatea de machiaj aplicata.

  • Femeile triseaza pentru a arata bine

    Mai mult de 90% dintre femei "triseaza" pentru a arata mai atragatoare, apeland la sutiene push-up sau la pantaloni care fac silueta sa para mai subtire, conform unui sondaj publicat de telegraph.co.uk si preluat de MEDIAFAX.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii