Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Ghid de cadouri pentru fashioniste

Joi, 13 Decembrie 2012
Ghid de cadouri pentru fashionisteDecembrie este luna in care incepi sa te ingrijorezi pentru cadourile pe care le vei cumpara persoanelor cool din viata ta. Ne-am gandit sa te ajutam sa elimini acest stres.

De-a lungul intregului sezon iti vom prezenta o serie de ghiduri si idei pentru cadouri de craciun , cuprinzand toate elementele, incepand de la cele mai de lux articole, pana la cele mai personalizate, ultra stilizate cadouri, extrem de greu de cumparat.



In primul rand ne-am hotarat sa prezentam optiuni de cadouri pentru persoanele super stilizate din anturajul tau.

Urmareste propunerile noastre in continuare, am inclus si 6 idei de cadouri pentru barbatii din viata ta.

Pentru prietena super chic care poarta negru

Aceasta vesta este foarte chic, si este un must-have al sezonului. Indiferent daca este vorba de prietena ta cea mai buna, de sora ta, de mama ta sau chiar de tine, aceasta vesta va fi adorata imediat si purtata constant.

Ghid de cadouri pentru fashioniste

Pentru prietenele bijuteriilor

Design-ul de lux al acestor cercei in nuanta smaraldului este superb.

Ghid de cadouri pentru fashioniste

Pentru prietena moderna

Orice fashionista stie ca in acest sezon pulovarul de ski face o declaratie majora. Acesta ofera o abordare moderna a celui mai traditional cadou posibil, iar prietena ta iti va multumi cand il va asorta cu o pereche de blugi skinny cu talie inalta si botine.

Ghid de cadouri pentru fashioniste

Pentru prietena clasica

Aceasta pereche de manusi nu este una oarecare. Detaliul tricotat adauga un iz super chic manusilor clasice. Iar combinatia de negru cu maro se va potrivi perfect cu orice jacheta scurta.

Ghid de cadouri pentru fashioniste

Pentru prietena pe care o adori

Pandativele lui Helen Ficalora au fost zarite in decolteele celebritatilor precum Jennifer Aniston. Nu numai ca este un cadou din suflet, cine nu-si doreste un pandantiv cu initiala gravata pe el, dar este si destul de ieftin, intrucat este de argint.

Ghid de cadouri pentru fashioniste

Pentru prietena cool care poarta blugi si tricouri

Acesta nu este un tricou obisnuit, este tivuit cu dantela galbena si nuantele nude si neon sunt printre cele mai fierbinti trend-uri in care merita sa investesti in acest sezon. Prietena ta fashionista te va adora si va purta mereu tricoul.

Ghid de cadouri pentru fashioniste

Pentru regina dramelor

Acest lant face o declaratie adevarata si arata mai luxos decat pretul pe care il sugereaza. Acest accesoriu va ridica la un nou nivel orice rochie neagra.

Ghid de cadouri pentru fashioniste

Pentru prietena romantica

Aceasta cutie de bijuterii transparenta este foarte delicata si este locul perfect pentru a depozita si etala acele accesorii vintage nepretuite.

Ghid de cadouri pentru fashioniste

Pentru prietena stralucitoare

Aceasta palarie de lana va fi un element super chic in garderoba de iarna a oricarei femei.

Ghid de cadouri pentru fashioniste

Pentru prietena practica

Aceasta poseta este extraordinara. Este foarte utila, iar pielea moale, supla si finisajul metalic fac din aceasta geanta un accesoriu perfect pentru intreaga zi si este suficient de luxurianta pentru ca prietena ta sa se simta eleganta.

Ghid de cadouri pentru fashioniste

Pentru prietena careia ii plac gadget-urile

Aceasta husa pentru iPad este sofisticata si cred ca poate fi folosita si ca poseta de mana.

Ghid de cadouri pentru fashioniste

Pentru prietena care adora imprimeurile

Imprimeurile tribale fac o declaratie sigura in acest sezon si acest accesoriu tivuit cu blana adauga caldura si face minuni pentru o tinuta neagra.

Ghid de cadouri pentru fashioniste

Pentru prietena eleganta

Trend-ul fracului este senzational in aceasta toamna, iar aceasta vesta este cadoul suprem pentru prietena ta eleganta. Infleunta masculina si versabilitatea acestei veste iti va asigura o credibilitate suprema intre fashioniste.

Ghid de cadouri pentru fashioniste

Pentru prietena delicata

Aceste bratari sunt fantastice, ideale pentru suprapuneri, iar culorile sunt foarte indraznete.

Ghid de cadouri pentru fashioniste

Pentru barbatul elegant

Acest ac de cravata este destinat domnilor care apreciaza detaliile clasice, dar acest ac de cravata in mod special, este destinat domnilor cu umor. Acest cadou este perfect daca vrei sa-i sugerezi ca-i apreciezi stilul.

Ghid de cadouri pentru fashioniste

Pentru barbatul cool

Daca prietenului tau ii place sa-si decoreze incheietura fa-i cadou aceasta bratara ultra cool cu detaliul ancora.

Ghid de cadouri pentru fashioniste

Pentru barbatul urban

Fermoarul asimetric al acestui hanorac cu gluga este un detaliu indraznet.

Ghid de cadouri pentru fashioniste

Pentru barbatul confortabil

Daca barbatul din viata ta are o cabana la munte cu siguranta va adora acesti papuci/sosete tricotate de agora/bumbac cu talpa de piele, perfecte pentru acele podele de lemn masiv.

Ghid de cadouri pentru fashioniste

Pentru tocilarul bine imbracat

Aceasta husa de iPad ii va proteja gadget-ul pretios.

Ghid de cadouri pentru fashioniste

Pentru barbatul serios

Papucii de catifea se potrivesc unui barbat care asculta muzica clasica, cu un trabuc intr-o mana si un scotch in cealalta.

Ghid de cadouri pentru fashioniste

Autor: Noemi Szoke

Te-ar putea interesa:
  • Ghid de cadouri pentru iubitorii de calatorii

    O calatorie este umpluta de romantism si de o senzatie de evadare extraordinara, in ciuda cozilor interminabile de la aeroport. Atunci cand calatorim, lucrurile pe care le luam cu noi devin prietenii nostri, o sursa de confort atunci cand suntem departe de casa.

  • Ghid de cadouri de sarbatori pentru mama

    Ce fel de cadouri de sarbatori poti sa-i cumperi unei femei care a indurat atatea? Cum sa-i arati unei astfel de femei cat de mult o apreciezi? In afara de cazul in care ii oferi direct un lingou de aur, sarcina gasirii cadoului perfect va deveni foarte dificila.

  • Ghid de cadouri pentru un buget redus

    Daca ai crezut ca este imposibil sa gasesti cadouri cool daca dispui de un buget redus, mai gandeste-te. Exista o multime de optiuni disponibile pentru fashioniste, indiferent daca alegi o bluza cu gluga pentru surioara ta, sau o schita pentru verisoara ta artistica sau o poseta cu imprimeuri pentru prietena ta la moda, poti fi sigura ca vei reusi sa-ti incanti apropiatii fara a chetui prea mult.

  • Cele mai tinere Fashioniste

    Stilul nu are varsta, limite sau gen, iar acest lucru va ramane mereu general valabil. Din acest motiv, trebuie sa recunosc ca in momentul in care trece pe langa mine o fetita de gradinita imbracata ca o adevarata fashionista, fac ochii mari si ma trezesc exclamand involuntar o interjectie de genul "Awwww!".

  • 12 idei de cadouri pentru o fahionista

    O fashionista nu poate fi multumita cu usurinta. Ea a vazut tot si vrea tot. Ea este inconjurata de Givenchy, Giles si Gimabattista Valli in fiecare zi, la birou, acasa, peste tot.

Mesaje (2) »
...
scris de Fake Hublot Watches, November 17, 2013

As being a general rule, a watch can be categorised as classic when it really is very rare, restricted and exceptional. They are able to also be classified in accordance with their age. <a rel="nofollow" href=http://lanasjewelry.com/cli/index.html>Replica Rolex Watches</a> Several of the vintage watches which happen to be preferred and collected by observe collectors include the Gruen Curvex <a rel="nofollow" href="http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm">Fake Tag Heuer Watches</a>, Cartier Panthere <a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer Watches</a> , <a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches</a> Rolex Daytona, Vacheron Constantin and Rolex Zephyr. <a rel="nofollow" href=http://lanasjewelry.com/cli/index.html>Replica Rolex Watches</a>

...
scris de patek philippe price, January 08, 2014

<a rel="nofollow" href=http://petalumafarmersmarket.com/tag-heuer.html>fake tag heuer online</a> That they can very much have a specific thing obvious. <a rel="nofollow" href=http://trentonlofts.com/philippe.html>patek philippe fake watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.alpine-air.com/faux.php>rolex replicas for sale</a> The primary version got to be specific making tips. Real swiss wrist watches are constructed from real treasured pebbles while alloys although relojes gucci mujer

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii