Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

L'Wren Scott prezinta colectia de primavara-vara 2012

Marti, 22 Noiembrie 2011
L'Wren Scott prezinta colectia de primavara-vara 2012Colectia L’Wren Scott de primavara-vara 2012 a smuls aplauze peste aplauze, o multime de laude si dorinte de a procura creatiile vazute, in randul doamnelor prezente la show.

Atmosfera a fost destinsa dar classy in acelasi timp. Pe fundal s-a auzit o piesa de pe albumul nou Superheavy al lui Mick Jagger. Manechinele au inceput sa defileze una cate una, in tinute tot mai spectaculoase, iar influenta pariziana si-a spus cuvantul in colectia lui Scott.

Designer-ul a prezentat pe podium doar creatii in care orice femeie se viseaza. Creatii cu un aer cochet, high class, insa accesibile si femeii care face shopping online. Desi in aceasta colectie inspiratia fantuzeasca a fost cea dominanta, inspiratia generala si constanta este femeia de rand.

Ca o trasatura usor generalizata, trebuie sa mentionez faptul ca fiecare creatie are un aspect pretios. Fiecare tinuta straluceste ori prin material, ori prin bijuterii iar orice femeie imbracata in hainele prezentate pe podium arata si inevitabil, se simte ca o diva!

Materialele folosite sunt un rasfat pentru piele, designer-ul apeland la casmir, matase, satin si bumbac. De asemenea Scott se joaca si cu imprimeurile, oferind personalitate materialelor, in ciuda delicatetii lor.

Cromatic, designer-ul a folosit o paleta larga de culori cum ar fi bleu deschis, cobalt, galben,  rosu aprins, crem, alb si roz pal. Faptul ca a folosit atat culori puternice, pline de personalitate dar si culori pastelate si suave arata complexitatea colectiei.

Aceeasi trasatura e demonstrata si de  piesele vestimentare prezentate. Ca si lungimi, rochiile de zi sunt pana in zona genunchiului iar rochiile de seara cad pana in pamant. De mentionat este faptul ca aceasta colectie este un omagiu adus  feminitatii. De aceea avem de la clasica “little black dress”, la pantaloni albi, combinati chic cu un cardigan,  ambele tinute avand ca punct comun feminitatea.

Ca si accesorii, designer-ul a apelat la palarii plate, in stil frantuzesc, purtate pe o parte, curele subtiri si delicate in stilul panglicilor si plicuri oversized. Machiajul si parul au fost intr-un stil usor dramatic, parul fiind prins intr-un coc neglijent iar machiajul fiind pronuntat in zona ochilor si a pometilor.

Asadar, bucurati-va de colectia L’Wren Scott primavara-vara 2012, bucurati-va de feminitate si de faptul ca din fericire, sunt designeri care n-o vor ignora niciodata!

Autor: Patricia Ter

lws-1.jpg
lws-10.jpg
lws-11.jpg
lws-12.jpg
lws-13.jpg
lws-14.jpg
lws-15.jpg
lws-2.jpg
lws-3.jpg
lws-4.jpg
lws-5.jpg
lws-6.jpg
lws-7.jpg
lws-8.jpg
lws-9.jpg
 


Sursa foto: Hepta

Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii