Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Incaltaminte si accesorii pentru perioada sarbatorilor de la Deichmann!

Miercuri, 23 Noiembrie 2011
Incaltaminte si accesorii pentru perioada sarbatorilor de la Deichmann!De Craciun se poarta incaltamintea cu stil, de Revelion pantofii stralucitori, iar cei cu fler de Diva & Glamourgirl pentru petrecerile ce urmeaza!

A sosit timpul sa abordam din nou tinutele glamour: moda in perioada sarbatorilor include incaltamintea de culoare neagra, gentutele sclipitoare, detaliile din dantela, toate acestea formand o aparitie cu adevarat eleganta.



Noile piese duo-glamour sosesc exact la timp pentru sezonul petrecerilor, acum la Deichmann!

Accesoriile stralucitoare rosii sunt foarte spectaculoase si va garanteaza o aparitie de senzatie! Perechea neagra de pantofi asortata cu plicul de aceeasi culoare, confera un aer rafinat datorita fundei delicate iar pantofii negri din satin cu toc inalt promit o aparitie cu adevarat glamour.

Incaltaminte si accesorii pentru perioada sarbatorilor de la Deichmann!

Cand vine vorba de perioada sarbatorilor si de trecerea dintre ani adoptati tinute extrem de elegante. Acest lucru este valabil in special pentru accesorii… daca sunteti adevarate Glamourgirl, ce stralucesc din cap pana in picioare.

Va incanta doar privindu-i, dand eleganta oricarei petreceri. Combinatia de pietricele stralucitoare cu satinul alb confera o eleganta aparte. Pantofii cu toc inalt de culoare neagra garanteaza un look glamour irezistibil!

Incaltaminte si accesorii pentru perioada sarbatorilor de la Deichmann!

Sfatul de stil

Pernitele moi cu gel constituie un must-have al perioadei de sarbatori. Sunt ideale pentru iubitoarele de pantofi cu toc inalt, pernitele usureaza mersul si au grija de picioarele voastre – chiar si pe ringul de dans!

Anul acesta veti fi extrem de indraznete imbracandu-va in rosu…la aceasta tinuta potriviti pantofii si plicul…bineinteles de la Deichmann!

Distractie placuta de sarbatori,
Deichmann

Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii