Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

O obsesie cu Elizabeth Taylor

Vineri, 25 Noiembrie 2011
O obsesie cu Elizabeth TaylorElizabeth Taylor nu a dus lipsa de admiratori de-a lungul vietii ei.

Iar in sezonul de primavara/vara 2012, omagiile aduse imaginii ei au navalit industria modei.

Revistele, podiumurile si numeroase licitatii ale hainelor si bijuteriilor actritei legendare au confirmat faptul ca este un moment Elizabeth Taylor.


Arcadele epice a la Liz incadreaza perfect momentul femeii alfa. Taylor si-a insusit acest look dramatic in 1963 in filmul Cleopatra.  Luna aceasta coperta revistei V a prezentat-o pe Kate Winslet in ipostaza ”celei cu ochii violet” si sprancene groase, iar Tom Pecheux a numit look-ul cu sprancene groase pe care l-a creat pentru prezentarea Altuzarra “Liz Taylor la sala”.

O obsesie cu Elizabeth Taylor

Taylor
a primit o nominalizare la premiile Oscar pentru performanta sa din adaptarea lui Tennessee Williams a “Suddenly, Last Summer’’, insa imaginea ei in costumul de baie alb a ramas nemuritoare. Pe podium, Dolce&Gabanna si Prada au prezentat versiuni modernizate ale costumului in colectiile de primavara/vara 2012.

O obsesie cu Elizabeth Taylor

Fara indoiala diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei. Liz si-a numit cea mai bine vanduta aroma White Diamonds si a fost proprietara unei colectii impresionante de pietre pretioase.

O obsesie cu Elizabeth Taylor

In momentele de relaxare Taylor a favorizat bluzele si pantalonii usori si imprimeurile feminine. Acest look persista si astazi. L’Wren Scott si Antonio Marras au prezentat tinute inspirate de acest stil.

O obsesie cu Elizabeth Taylor

Imbratiseaza curbele. Printre preferatul lui Taylor a fost stilul talie de viespe care i-a evidentiat formele. Barbara Tfank, Jason Wu si Zac Posen au prezentat rochii sexy si tinute clepsidra pe podiumurile pentru primavara/vara 2012.

O obsesie cu Elizabeth Taylor

Vedeta nu s-a lasat niciodata controlata de traditie in stilul pe care l-a adoptat. Astfel la prima sa casatorie din 1964, Liz a purtat o rochie mini de culoare galbena.

O obsesie cu Elizabeth Taylor

Tinutele statement in stilul lui Taylor au fost prezentare in colectia de primavara/vara 2012 a lui Chado Ralph Ruci.

O obsesie cu Elizabeth Taylor

In trench-uri: Liz si look-ul asemanator din colectia Fendi.

O obsesie cu Elizabeth Taylor

O rochie de bal din anii ’60, capa si pantofi din colectia lui Taylor sunt foarte asemanatoare cu stilul prezentat in colectia lui Alice Temperley pentru primavara/vara 2012.

O obsesie cu Elizabeth Taylor

Stilul
transparent de pe platourile de filmare a filmului Giant din 1959 s-a transpus in look-uri similare pe podiumurile prezentarilor ADAM, Jil Sander si Sportmax.

O obsesie cu Elizabeth Taylor

Autor: Noemi Szoke

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii