Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Stil de vedeta, Jessica Biel

Vineri, 25 Noiembrie 2011
Stil de vedeta, Jessica BielJessica Biel “a crescut” sub lumina reflectoarelor si a fost usor sa ne dam seama inca de cand era fiica preotului, in serialul “Al saptelea cer”, de faptul ca Jessica avea sa devina o adevarata diva la Hollywood, avand numeroase avantaje de partea sa.

Look-ul natural si corpul atletic au facut-o pe vedeta una dintre cele mai sexy femei din lume, toate acestea fara interventii chirurgicale, cum se practica la Hollywood.

Cat priveste stilul ei vestimentar, Jessica straluceste atat pe covorul rosu, cat si in momentele in care merge la cumparaturi cu prietenele.

Chiar daca e inalta, vedeta iubeste tocurile, lucru pentru care nu pot sa spun decat “Jos palaria!”. Botinele decupate in fata. Cu toc inalt, scot mai tare in evidenta outfit-ul purtat de Jessica. Vedeta poarta o bluza larga, in stil “boho”, cu un cordon subtire in talie geanta o pereche de blugi skinny, lungi pana deasupra gleznelor de un albastru electric de mare efect!

Geanta cu manere scurte e atat trendy cat si practica, iar nuantele de bej sunt foarte placute. O tinuta dupa care eu, personal, as intoarce capul pe strada…

Stil de vedeta, Jessica Biel

Cizmele lungi cu talpa joasa sunt si ele o alegere excelenta pentru acest sezon, mai ales daca urmezi exemplul vedetei si la asortezi la o fusta scurta gri, o pereche de ciorapi grosi, negri, o bluza simpla neagra si un trench albastru imperial. Geanta intr-o nuanta electrizanta de albastru inveseleste tinuta din punct de vedere cromatic.

Stil de vedeta, Jessica Biel

Bronzul characteristic se potriveste extraordinar de bine cu auriul rochiei pe care a ales s-o poarte la un eveniment, atragand doar complimente pe covorul rosu. Rochia are mai multe nuante aurii, imbinate cu nuante argintii iar accesoriile sunt numai de aur. Machiajul si coafura au rolul de a sublinia frumusetea naturala a vedetei. O tinuta acaparanta ce n-are cum sa treaca neobservata…

Stil de vedeta, Jessica Biel

In cea mai recenta aparitie pe covorul rosu, vedeta poarta o rochie neagra, cu aplicatii argintii,pretioase. Rochia nu este decoltata, lungimea vine pana la nivelul genunchilor, insa tinuta este foarte sexy, fiindca ii evidentiaza corpul lipsit de imperfectiuni. Atenta la detalii, oja este asortata cu plicul gri inchis, intr-o nuanta metalica. Pantofii sunt negri, simpli, cu toc inalt. Coafura classy si rujul rosu sunt alegerea perfecta pentru a completa tinuta.

Stil de vedeta, Jessica Biel

Ne-a fost predata o noua lectie de stil, de data aceasta de catre Jessica Biel si am ajuns din nou la concluzia ca nu e atat de greu sa ai un stil de vedeta

Autor: Patricia Ter


Te-ar putea interesa:
  • Stil de vedeta, Jessica Stam

    Jessica Stam este un exemplu in adevaratul sens al cuvantului ca stil de vedeta. Supermodelul este in bransa de cativa ani buni, iar acest lucru a reusit sa-i dezvolte simtul innascut pentru moda. Astazi vom prelua cateva trucuri din stilul ei personal, iar cele mai bune exemple sunt mereu din moda de strada...

  • Stil de vedeta, Jessica Alba

    Se spune ca e grea viata de vedeta, cu toate ca tindem sa ne dam ochii peste cap si sa aprobam cu sarcasm atunci cand cineva spune fraza aceasta. Multe vedete dau vina pe presiunea pusa asupra aspectului lor fizic, ce trebuie sa fie perfect 24/24. Jessica Alba reuseste sa arate impecabil indiferent de situatie, avand un stil de vedeta exemplar, totul intr-o maniera casual, cu accente chic.

  • Tinutele saptamanii cu Charlize Theron, Jessica Biel si alte vedete

    Tinutele saptamanii actuale sunt printre alegerile mele preferate de pana acum. Unele sunt sofisticate, altele casual chic, insa indiferent de stilul lor, au in comun faptul ca sunt in trend.

  • Asorteaza-ti Tocurile neon cu o Rochie alba in Stilul lui Jessica Biel

    Cu toate ca premiile ESPY sunt pentru sport, rochia alba cu fusta cu volum Christian Dior si sandalele neon cu toc Nicholas Kirkwood purtate de Jessica Biel au injectat o doza sanatoasa de feminitate in covorul rosu extrem de masculin al evenimentului.

  • Jessica Biel in Rochie Christian Dior la Premiera Filmului Total Recall

    Calcand pe urmele lasate de tocurile actritelor Marion Cotillard si Rachel Weisz, Jessica Biel este cea de-a treia vedeta care poarta o rochie Christian Dior semnata de noului creator al casei de moda, Raf Simons. Vedeta a ales o rochie roz deschis pentru premiera din California a ultimului ei film Total Recall. Jessica si-a accesorizat rochia cu bijuterii Tom Binns, pantofi cu varf metalic Louis Vuitton si o geanta Jimmy Choo. Si cum era de asteptat, au aparut si pareri care nu au sustinut alegerea vedetei.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii