Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Tinuta de designer, John Galliano

Luni, 28 Noiembrie 2011
Tinuta de designer, John GallianoDesigner-ul John Galliano a fost fotografiat pe strazile din Paris si a fost de nerecunoscut.
Desi intotdeauna a fost extravagant in materie de vestimentatie, Galliano poarta o tinuta care cu siguranta nu duce cu gandul la stilul extravagant dar unic al lui John Galliano.

Designer-ul a fost afectat de multiplele scandaluri iar acest lucru se reflecta si in tinuta sa. Galliano poarta o pereche de pantaloni de trening,  o jacheta army, pe sub jacheta poarta un hanorac bleumarin inchis si o sapca. Incaltamintea este sport, simpla.

Tinuta de designer, John Galliano

Tot ce putem face este sa speram ca talentatul designer isi va reveni si ne va incanta din nou privirile cu creatii originale, rafinate, nonconformiste.

Autor: Patricia Ter

Te-ar putea interesa:
  • John Galliano - primavara 2009

    Orice colectie lansata de John Galliano este asteptata de audienta cu sufletul la gura. Usor de inteles daca tinem cont ca tot ceea ce Galliano lanseaza este altfel, si ca figura acestui artist britanic revolutioneaza an de an podiumurile de pretutindeni.

  • John Galliano afiseaza o excentricitate britanica

    Timp de 15 ani, John Galliano a rescris legenda Dior cu o excentricitate pur britanica, si cu o energie creatoare iesita din comun. Prezentarile sale somptuoase au reprezentat de-a lungul timpului apogeul colectiilor pariziene si au propulsat brandul in varful marcilor de lux.

  • John Galliano a fost concediat de Dior si va fi dus la dezintoxicare

    Designerul John Galliano a fost concediat de Dior si va fi inscris intr-un program de dezintoxicare. Jurnalistul fashion Suzy Menkes a spus ca familia si prietenii lui Galliano abia acum constientizeaza gravitatea problemei acestuia si ca il vor duce la dezintoxicare.

  • John Galliano, suspendat din post de conducerea Dior

    Directorul de creatie al casei Dior, John Galliano - care a fost arestat joi, la Paris, dupa o altercatie cu un cuplu, ce l-a acuzat de insulte cu caracter antisemit si rasist -, a fost suspendat din functie, a anuntat compania de moda, informeaza AFP.

  • O mini-colectie marca John Galliano, aplaudata la Paris

    John Galliano si-a prezentat saptamana trecuta o mini-colectie formata din 20 de modele la Paris, in ciuda scandalului aflat in plina desfasurare referitor la acuzatiile antisemite care i-au fost aduse designerului.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii