Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Tinutele saptamanii cu Sienna Miller, Madalina Ghenea si alte vedete

Luni, 28 Noiembrie 2011
Tinutele saptamanii cu Sienna Miller, Madalina Ghenea si alte vedeteIata ca si in saptamana care tocmai s-a incheiat, au avut loc diferite evenimente cu ocazia carora vedetele au avut sansa de a straluci inca o data pe covorul rosu… In fond, face parte din meseria lor, nu? Iar meseria noastra este sa le analizam tinutele pe care le expun cu atata mandrie. Din nou, am ales 5 tinute classy, simple dar nu prea…

Incepem cu febletea mea, Sienna Miller, care a gazduit un eveniment saptamana trecuta. Ca si gazda, evident ca a fost in centrul atentiei si a trebuit sa arate exceptional. Lucru foarte usor de facut, in cazul ei.

Sienna a purtat o rochie neagra, trecuta de genunchi ca si lungime, cu maneci lungi, din dantela, decolteu in V, foarte mulata pe corp, cu franjuri medii in terminarea fustei. Tinuta a fost “all black”, plicul, pantofii clasici si ciorapii fiind accesoriile simple de care vedeta s-a folosit pentru a arata fabulos!

Tinutele saptamanii cu Sienna Miller, Madalina Ghenea si alte vedete

Madalina Ghenea, romanca ce are Italia la picioarele sale si mai nou si pe Leonardo DiCaprio, a aparut la un eveniment intr-o tinuta clasica, alb-negru, insa nu a plictisit pe nimeni, fiind capabila sa isi accentueze calitatile fizice. Sacoul alb cu manecile suflecate ii vine perfect frumoasei vedete, avand un decolteu sexy, care nu dezvaluie prea mult, ci doar cat trebuie iar pantalonii negri pana o avantajeaza foarte mult pe frumoasa bruneta.

Pantofii sunt cu varful ascutit si toc destul de jos. Un detaliu care mi-a placut foarte mult a fost coafura Madalinei, coada impletita fiind in mare trend si in acest sezon.

Tinutele saptamanii cu Sienna Miller, Madalina Ghenea si alte vedete

Selena Gomez s-a prezentat la American Music Awards 2011 cu o rochie absolut superba…si cu Justin Bieber. Insa cum rochia este mult mai simpatica, ne vom rezuma la ea. Vedeta poarta o rochie dintr-un material fin si lucios, crapata pe un picior, intr-o nuanta metalizata, o combinatie intre auriu si argintiu. Accesoriile sunt argintii si sunt discrete, plicul, sandalele si cerceii fiind intr-o armonie perfecta, la fel si detaliile precum machiajul si coafura. Bravo Selena!

Tinutele saptamanii cu Sienna Miller, Madalina Ghenea si alte vedete

Se pare ca la American Music Awards culorile metalizate au dominat covorul rosu. Spun acest lucru fiindca si Heidi Klum a apelat la o astfel de rochie, insa de data aceasta argintie. Tenul usor bronzat a aratat perfect in rochia aleasa pentru eveniment.

Vedeta poarta o rochie cu mici decupaje, avand un efect glam si sexy, fara decolteu, insa dezvalui picioarele superbe ale lui Heidi. Pantofii sunt negri, decupati in fata, cu toc inalt. Coafura este putin in stil “out of bed” iar in ceea ce priveste machiajul, Heidi a apelat la smokey eyes!

Tinutele saptamanii cu Sienna Miller, Madalina Ghenea si alte vedete

Charlize Theron a fost foarte chic la o conferinta de presa, purtand un sacou negru, in stil smoking, pe sub sacou o camasa decoltata, incheiata cu nasturi aplicati de la jumatatea camasii in sus, o pereche de pantaloni negri skinny, din piele si o pereche de botine bej, decupate in fata, cu imprimeu foarte interesant, avand rolul de a iesi din tiparele “alb-negru”. O tinuta de urmat...

Tinutele saptamanii cu Sienna Miller, Madalina Ghenea si alte vedete

Asadar, 5 vedete, 5 tinute diferite. Voi alegeti tinuta preferata sau sursa de inspiratie…

Autor: Patricia Ter


Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii