Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Gentile XXL, must have in sezonul rece

Miercuri, 30 Noiembrie 2011
Gentile XXL, must have in sezonul receIn materie de genti cu stil, din fericire sunt din nou la moda gentile XXL! Este adevarat, avand mai mult spatiu, avem tendinta de a avea mult mai multe lucruri nefolositoare in geanta, iar obiectele care ar trebui sa ne fie la indemana sunt mereu “bine ascunse”.

Totusi, pe langa acest mic dezavantaj, pe care il putem evita, separand obiectele importante prin buzunare interioare, gentile XXL sunt perfecte din mai multe puncte de vedere.

Practice atat pe timp de zi cat si in intalnirile de afaceri, gentile XXL sunt ideale pentru a completa tinute stylish, de cele mai multe ori fiind punctul de atractie al tinutei.

Referitor la forme, culori sau stil, aproximativ orice este permis, iar pentru a va face o idee mai ampla, v-am pregatit o galerie din care va puteti inspira in alegerea gentilor XXL pe care le veti procura. Vizionare placuta, fetelor!

 Autor: Patricia Ter

geanta-1.jpg
geanta-2.jpg
geanta-3.jpg
geanta-4.jpg
geanta-5.jpg
geanta-6.jpg
geanta-7.jpg
geanta-8.jpg
geanta-9.jpg
 


Te-ar putea interesa:
  • Ingrijirea parului in sezonul rece

    Este timpul sa punem deoparte sampoanele si spray-urile cu protectie UV pentru par si sa trecem la alte metode de ingrijire a parului. Cu totii ne confruntam cu aceasta clasica schimbare de sezon, iar ea ne afecteaza din mai multe puncte de vedere.

  • Cum purtam paltonul in sezonul rece

    Toamna si-a intrat in drepturi iar frigul incepe sa fie din ce in ce mai simtit. Insa nu ne putem plange. Am avut o toamna suficient de calduroasa. 

  • Manusi pentru sezonul rece

    A venit iarna si in acelasi timp frigul care ne obliga sa ne accesorizam in consecinta. Printre accesoriile de sezon regasim manusile. Acestea vor fi alese astfel incat sa se potriveasca stilului nostru vestimentar si, de ce nu, sa exprime o parte a personalitatii noastre. Asadar v-am pregatit un articol despre manusile din iarna 2009-2010.

  • Jeansi pentru sezonul rece

    Jeansii sunt nelipsiti din garderoba oricarei femei. Ii purtam pe strada, in cluburi, la serviciu, fiind cea mai comoda si cea mai la indemana piesa vestimentara. Dar ca orice alt articol de imbracaminte, acestia trebuie sa se potriveasca mediului in care mergem, siluetei si nu in ultimul rand tendintelor. De aceea, am sa va arat cateva tipuri de jeansi care sunt la moda sezonul acesta.

  • Ingrijirea pielii in sezonul rece

    O data cu schimbarea brusca a anotimpului, pielea este supusa la numerosi factori din mediul inconjurator, cum ar fi: particule de praf, frig, care ii pot schimba aspectul. De aceea, pentru a-ti pastra elasticitatea, dar mai ales hidratarea pielii in sezonul rece, ai grija sa respecti cativa pasi simpli, dar extrem de importanti pentru frumusetea ta!

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii