Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Oscar de la Renta prezinta colectia de primavara-vara 2012

Miercuri, 30 Noiembrie 2011
Oscar de la Renta prezinta colectia de primavara-vara 2012Una dintre cele mai asteptate colectii primavara-vara 2012 a fost cea semnata Oscar de la Renta. Motivul?  Oscar de la Renta a avut mereu colectii ce prezentau rochii desprinse din visele tuturor femeilor.

Nici anul acesta designer-ul nu s-a lasat mai prejos, prezentand creatiile perfecte, pline de feminitate cu care Oscar de la Renta ne-a obisnuit de ceva timp...Iar creatiile sale provoaca dependenta!

Atmosfera show-ului a fost asigurata de un soundtrack ce nu putea fi mai potrivit, constand in melodii din repertoriul Led Zeppelin si Pink Floyd. Podiumul a fost mai ingust decat in alti ani, tocmai pentru ca norocosii aflati in primele randuri, sa aiba acces vizual la detalii in materie de croiala.

Pe podium au defilat manechinele in creatii absolute superbe, cu o nota de noutate, avand elemente fresh, imbinate cu cele clasice.

De la Renta a folosit din plina dantela, tulle, macramé, matase, satin, bumbac tricotat, chiffon, tweed, catifea si multe alte materiale absolute minunate imbinate intr-un mod unic.

Culorile folosite de designer sunt, dupa cum ne-a obisnuit si in alte colectii, culori adorate de femei. De la Renta foloseste atat culori puternice si vii, ca mustar, verde, coral, galben lamiae, verde lime,  roz bombon,  albastru electric, albastru imperial sau rosu, dar si culori pline de eleganta, rafinament si delicatete Cum ar fi bej, crem, culoarea sampaniei, bleu, roz pal, ciocolata, auriu sau caramel.

Formele tinutelor difera de la rochii in stilul celor din secolul al 19-lea, la rochii in stil sirena sau rochii clasice drepte.

Designer-ul intotdeauna a folosit accesorii superbe, iar in colectia aceasta gasim de la bijuterii mari, la brose, plicuri in diverse forme, sandale, cizme, combinand o serie de elemente neobisnuite, in stilul caracteristic Oscar de la Renta.

Una dintre cele mai iubite colectii primavara-vara , este cea a carei galerie o puteti urmari mai jos, pozele exprimand mult mai bine genialitatea designer-ului. Vizionare placuta!

o-1.jpg
o-10.jpg
o-11.jpg
o-12.jpg
o-13.jpg
o-14.jpg
o-15.jpg
o-16.jpg
o-17.jpg
o-18.jpg
o-19.jpg
o-2.jpg
o-20.jpg
o-21.jpg
o-22.jpg
o-23.jpg
o-24.jpg
o-25.jpg
o-26.jpg
o-27.jpg
o-28.jpg
o-29.jpg
o-3.jpg
o-30.jpg
o-4.jpg
o-5.jpg
o-6.jpg
o-7.jpg
o-8.jpg
o-9.jpg
 

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta


Te-ar putea interesa:
  • Moda primavara-vara 2013: Colectia Oscar de la Renta

    Colectia de primavara/vara 2013 a casei Oscar de la Renta poate fi definita simplu, intr-un singur cuvant: latex. Karlie Kloss a deschis prezentarea purtand o fusta alba creion si un blazer navy, dar piesa de rezistenta a fost o bluza rosie despre care am fi putut crede ca este din piele. Ei bine, nu. Folosit in diverse alte combinatii, latexul nu a creat nicio secunda ideea de sexualitate ci, dimpotriva, a adus o nota de eleganta subtila tuturor creatiilor.

  • Oscar de la Renta prezinta Colectia Resort 2013

    Cand a fost intrebat la ce se gandea in timp ce crea colectia resort, Oscar de la Renta a raspuns: “Sa fac haine”. Si trebuie sa recunosc ca avea dreptate, cu o singura mentiune: haine exceptionale. Designerul a oferit variatiuni mai gentile, mai relaxate si mai usoare a ceea ce am ajuns sa consideram arhetipul Oscar de la Renta: costumul cu fusta format dintr-o jacheta jerseu si o fusta eleganta, rochia de cocktail pana la genunchi, puloverul decorativ asortat cu o fusta de seara si rochia coloana a carei prezenta este invers proportionala cu ingustimea silutei sale.

  • Gap prezinta colectia de primavara-vara 2012

    Patrick Robinson a parasit casa de moda Gap, insa colectia de primavara-vara 2012 n-a dat de inteles cum ca ar lipsi ceva din tot ce inseamna atitudinea Gap.

  • L.A.M.B. prezinta colectia de primavara-vara 2012

    Colectia de primavara-vara 2012 L.A.M.B. a lui Gwen Stefani vine cu un aer urban si reda atmosfera din New York prin imprimeurile si culorile folosite.

  • Celine prezinta colectia de primavara-vara 2012

    Colectia de primavara-vara 2012 Celine, creata de Phoebe Philo poate fi caracterizata in doua cuvinte: puternica si convingatoare, asa cum este femeia Celine, in viziunea designer-ului Philo.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii