Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Shopping de toamna-iarna, tinute de designer

Miercuri, 30 Noiembrie 2011
Shopping de toamna-iarna, tinute de designerShoppingul de toamna-iarna se bucura de o gama variata de modele care mai de care mai atragatoare, de culori si de diferite designuri.

Cred ca multe dintre noi, femeile, ne-am dori sa purtam macar o tinuta, din multitudinea celor create de cei mai mari designeri ai lumii sau sa ne putem bucura de o varietate a lor in propriul nostru dressing.  
Prada, Dior, Gucci, Louis Vouiton sunt cateva nume mari care pot fi amintite ca facand parte din aceasta lume, caracterizata prin lux si rafinament, evidentiate in stil propriu de fiecare.

Casa de moda italiana Prada, a acaparat atentia oamenilor si de aceasta data, la fel ca de fiecare data, prin colectia extraordinara de toamna-iarna, din aceasta colectie am ales o tinuta foarte interesanta. Aceasta este compusa din rochie din jerseu de culoare neagra, aceasta fiind dintr-un material stretch, ce iti permite sa ai libertate de miscare, fiind foarte comode.

Aceasta rochie am asortat-o cu geanta si cizmele lungi, peste genunchi, de aceeasi culoare. Tinuta poate fi foarte usor purtata si la serviciu, integrandu-se foarte bine intr-o tinuta office, daca purtati un sacou business.

Shopping de toamna-iarna, tinute de designer

Uitandu-ma cu mare interes peste multitudinea de tinute, fiecare mai speciala si mai deosebita, gasesc un model de palton Moschino de culoare rosie, un model care iti fura ochii, cu trei nasturi mari si luciosi. Acest model de palton l-as purta cu o pereche de ciorapi negri, opaci si o pereche botine cu tocul gros. Este un model deosebit, care poate fi purtat in serile friguroase de iarna.

Shopping de toamna-iarna, tinute de designer

Colectia Dior pentru toamna-iarna, s-a facut remarcata prin varietatea si complexitatea tinutelor, luxul si eleganta definind-o cel mai bine. Din aceasta colectie, am ales o rochie midi din voal si catifea bordo, fara maneci, avand un design simplu, detalii meticuloase foarte stylish.

Este o rochie extraordinara, caracterizata de frumusete si stil, lucruri specifice tinutelor din colectiile Dior. Tinutele din colectia Dior, sunt parca desprinse dintr-o poveste, in care cu siguranta am vrea sa fim cu toate.

Shopping de toamna-iarna, tinute de designer

Designerul casei Gucci, Frida Giannini a descris colectia de toamna-iarna, ca fiind una plina de culoare, aceasta prezentandu-se intr-o varianta extrem de senzuala. Pornind de la spusele acesteia, am ales o tinuta care descrie perfect acest lucru.

O pereche de pantaloni din material fluid, de culoare verde impreuna cu o bluza de matase cu funda, iar pe deasupra, geaca din piele de sarpe de culoare verde smarald si turcoaz. O combinatie extraordinara care a cucerit privitoarele si nu numai.

Shopping de toamna-iarna, tinute de designer

Din colectia Donatellei Versace pentru toamna-iarna, am ales o tinuta aparent sobra, un trenci de culoare neagra, accesorizat cu nasturi mari si curea cu catarama aurie.Desi croiala este simpla, acest model este caracterizat feminitate si poate poate fi purtat cu orice ocazie.

Shopping de toamna-iarna, tinute de designer

Trenciul este piesa de rezistenta a oricarei garderobe respectabile si cunoaste niste variatii coloristice foarte interesante in acest sezon. Un trenci roz bonbon, rosu regal sau orange, este alegerea perfecta pentru a alunga tristetea zilelor mohorate de toamna.

Shopping de toamna-iarna, tinute de designer

Rochiile din tricot, sunt foarte comode si calduroase in anotimpul rece, acest model de tinuta, devenind un must-have al sezonului, tocmai datorita faptului ca este foarte apreciat si iubit de majoritatea femeilor, unul dintre multele modele, fiindu-ne prezentat de D&G, model cu imprimeuri cu litere.

Aceasta tinuta se poate asorta foarte bine atat cu botine, cat si cu ghetute sau cizme, iar pe deasupra se pot purta trenchiuri, pardesie sau jachete casual, fiecare tinuta in parte fiind accesorizata dupa preferinta fiecarei persoane.

Shopping de toamna-iarna, tinute de designer

Kenzo, ne prezinta un model de cardigan lung, in nuante de maro cu negru, impreuna cu o rochie midi in aceeasi nuanta. Aceasta tinuta are ca accesoriu o geanta mare maro, cu toarta scurta.

Shopping de toamna-iarna, tinute de designer

Designerii ne propun aceasta combinatie de cardigan lung cu rochie midi sau maxi, insa se pot asocia foarte bine si cu pantaloni, jeansi sau dres mat.
 
Articol trimis prin Media Content
Autor: Petcu Georgeta


Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii