Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

7 zile, 7 vedete, 7 stiluri, vedete in dantela

Vineri, 02 Decembrie 2011
7 zile, 7 vedete, 7 stiluri, vedete in dantelaDantela ne face sa ne simtim feminine, jucause si putin cochete, ne-am indragostit de acest trend tocmai din aceste motive.

Cu siguranta ai o rochie sau o pereche de pantaloni scurti de dantela in dulap pentru sezonul de sarbatori.

Ne-am gandit sa ne inspiram dintr-un grup atent ales de vedete pentru a ne moderniza piesele de dantela din garderoba. De la rochia draguta a lui Jaime King, la pantalonii scurti indrazneti a lui Chloe Moretz, aceasta gasca de vedete iti ofera garantat un impuls plin de stil.

Urmareste mai jos alegerile noastre:

Luni

Dantela albastra a lui Fearne Cotton iese in evidenta printre straturile negre. Prin combinarea articolelor separate cu botinele comode, acest look devine ideal pentru birou.

7 zile, 7 vedete, 7 stiluri, vedete in dantela

Marti

Costumul super chic a lui Reese Witherspoon primeste o influenta feminina datorita insertului de dantela din decolteu. Look-ul este perfect pentru o seara in oras.

7 zile, 7 vedete, 7 stiluri, vedete in dantela

Miercuri

Ne putem inspira din look-ul Elie Saab a lui Blake Lively. Constumul cu insertiile subtile de dantela este foarte practic pentru o dupa-amiaza relaxanta dupa lucru.

7 zile, 7 vedete, 7 stiluri, vedete in dantela

Joi

Optiunea feminina a lui Jaimie King poate fi transformata cu usurinta intr-un look de birou cu ajutorul unor colanti opaci si o jacheta.

7 zile, 7 vedete, 7 stiluri, vedete in dantela

Vineri

Pantalonii skinny de dantela ai lui Chloe Moretz devin mai duri cu ajutorul unei jachete de piele, fiind o combinatie perfecta pentru o seara in oras.

7 zile, 7 vedete, 7 stiluri, vedete in dantela

Sambata

Rochia de dantela a lui Mandy Moore este ideala pentru o intalnire de seara.

7 zile, 7 vedete, 7 stiluri, vedete in dantela

Duminica

Combinatia jucausa a lui Jamie Chung este perfecta pentru o dupa-amiaza cu fetele.

7 zile, 7 vedete, 7 stiluri, vedete in dantela

Autor: Noemi Szoke

Te-ar putea interesa:
  • 3 Vedete in Pantaloni scurti din Dantela

    In ultima vreme vedetele au adoptat un nou trend: pantalonii scurti din dantela. Si le intelegem pe deplin. Sunt feminini, delicati, eleganti, provocatori, adorabili si perfecti pentru ati etala picioarele superbe. 3 vedete, Whitney Port, Jamie Chung si Jessica Stroup, au purtat pantaloni scurti din dantela in moduri fabuloase, fiecare alegandu-si un look unic.Daca ai nevoie de idei pentru a-ti asorta noua pereche de pantaloni scurti din dantela urmareste urmatoarele 3 modalitati superbe de a-i purta inspirate de vedete.

  • 7 Zile, 7 Stiluri, Puloverele de Vara

    Puloverele de vara sunt in trend in acest sezon, in special cele sport. Rag & Bone, Proenza Schouler si Textile Elizabeth and James sunt lideri in prezentarea acestui stil de pulover relaxat, iar eu ii ador versatilitatea.

  • 3 vedete si machiajul (I)

    Opinii pro si contra utilizarii produselor de make - up au existat dintotdeauna. In timp ce unele femei prefera sa isi mentina tenul natural, optand pentru utilizarea fardurilor doar la ocazii speciale, altele au facut din operatiunea de fardare o activitate cotidiana. Pro sau contra rujului, rimelului si fondului de ten, vedetele de peste Ocean ne impartasesc opiniile lor.

  • 3 vedete si machiajul (II)

    Continuam articolul despre opiniile pro si contra ale vedetelor noastre favorite cu alte trei frumuseti de peste Ocean, opiniile lor referitoare la make-up dar si preferintele in ceea ce priveste arta machiajului.

  • 5 Vedete pe Bicicleta

    Vedetele de la Hollywood au inlocuit limuzina cu...bicicleta! Noul trend in randul celebritatilor este folosirea bicicletei pe post de mijloc de transport.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii