Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Stil de vedeta, Megan Fox (II)

Luni, 05 Decembrie 2011
Stil de vedeta, Megan Fox (II)Cand ma gandesc la un stil de vedeta, stilul lui Megan Fox nu este neaparat prioritar la capitolul "recomandari". Vedeta este mai mereu vazuta in pantaloni de trening, un tricou larg, slapi si o sapca.

Cu toate acestea, Megan a avut cateva tinute, in ultima perioada, care mi-au atras atentia si mi-au redat speranta ca vedeta isi va revizui stilul vestimentar.

Incepem cu o tinuta de zi, in care Megan poarta un maieu negru, simplu, o pereche de pantaloni pana gri, cu croi usor barbatesc si talie inalta, suflecati in partea de jos si o pereche absolut superba de pantofi cu platforma si toc inalt, intr-o nuanta de gri petrol.

Stil de vedeta, Megan Fox (II)

O alta tinuta purtata cu stil de catre frumoasa actrita este formata dintr-o pereche de blugi skinny gri, un top alb murdar destul de lejer si sexy si un sacou negru. Tinuta e scoasa in evidenta de pantofii cu platforma si toc foarte inalt, subtire, Louboutin, bineinteles! Accesoriul de la gat se potriveste perfect cu stilul glam rock al outfit-ului.

Stil de vedeta, Megan Fox (II)

Cand vine vorba de tinutele de pe covorul rosu, Megan opteaza mereu pentru rochii foarte sexy. Vedeta poarta o rochie rosie fara bretele, scurta, stramta pe trunchi si usor vaporoasa din talie. Pantofii alesi sunt foarte indrazneti, iar combinatiile iesite putin din tipare primesc mereu o bila alba, actrita purtand o pereche de pantofi cu imprimeu de leopard, cu toc foarte inalt. Plicul este asortat cu pantofii, avand o nuanta de bej inchis, rezultatul final fiind cat se poate de sexy!

Stil de vedeta, Megan Fox (II)

La prezentarea colectiei Armani, Megan Fox, si-a facut aparitia intr-o rochie neagra scurta, un sacou gri cu o nuanta usor argintie si o pereche de pantofi in aceeasi nuanta cu sacoul. Plicul este negru si completeaza perfect tinuta. Detalii precum coafura simpla ce ii elibereaza fata si machiajul cu ruj rosu inchis, evidentiaza tinuta eleganta si senzuala.

Stil de vedeta, Megan Fox (II)

Un nou stil de vedeta adoptat de “rebela” Megan Fox, stil pe care il recomand cu caldura, fiind o evolutie mai mult decat evidenta fata de stilul “trashy” abordat in trecut de vedeta…

Autor: Patricia Ter

Te-ar putea interesa:
  • Stil de vedeta: Megan Fox

    In articolul de astazi m-am gandit sa vorbim despre vedete si aparitiile lor pe covorul rosu si ce putea fi mai potrivit decat Gala Premiilor Globurile de Aur.

  • Stil de vedeta, Sui He

    Daca majoritatea manechinelor au un stil de vedeta rock'n'roll, iata ca exceptiile ies mult in evidenta. Cu toate ca sunt o mare fana a stilului rock'n'roll, trebuie sa va marturisesc sa simteam nevoia de o pauza de la negru si articolele vestimentare din piele.

  • Stil de vedeta, Eva Mendes

    Sa ai un stil de vedeta devine din ce in ce mai usor, mai ales datorita faptului ca si vedetele sunt “victime ale modei”, ca si noi! Vedeta care ne va preda lectia de stil astazi, este nimeni alta decat focoasa Eva Mendes!

  • Stil de Vedeta, Liz Cherkasova

    Liz Cherkasova este un nume cunoscut in lumea bloggerilor de moda iar astazi ne va prezenta un stil de vedeta original, plin de creativitate, feminin si tres chic! Liz se remarca printr-un simt estetic extrem de dezvoltat ce uimeste prin fiecare aparitie.

  • Stil de vedeta, Rihanna

    Pentru astazi am pregatit un stil de vedeta special, prezentat de o vedeta speciala. Este una dintre cele mai controversate staruri la ora actuala, o adevarata It girl, trend setter si o militanta a exprimarii prin moda.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii