Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Tinuta zilei, Helena Christensen

Luni, 05 Decembrie 2011
Tinuta zilei, Helena ChristensenCine spunea ca o cariera de model se incheie in momentul in care depasesti o anumita varsta?

Helena Christensen este in continuare una dintre cele mai frumoase femei din lume, in fiecare aparitie publica fiind punct de atractie pentru fotografi. De aceea, pentru tinuta zilei am ales un outfit cu stil de pe covorul rosu…

Helena s-a prezentat recent la un eveniment intr-o tinuta pe care a trebuit s-o impartasesc cu voi, purtand o rochie superba, scurta, croita in stilul anilor 80, alba, cu un imprimeu abstract in nuante de gri.

Picioarele de gazela ale Helenei sunt evidentiate de rochia tinereasca si foarte chic dar si de perechea de pantofi, cu toc inalt si platforma.

Tinuta zilei, Helena Christensen

Tinuta zilei de astazi, prezentata de Helena Christensen, are cu siguranta potential pentru a deveni o sursa de inspiratie pentru fashioniste, la orice varsta…

Autor: Patricia Ter

Te-ar putea interesa:
  • Top modelul Helena Christensen, imaginea unui brand de lenjerie intima la 42 de ani

    Top modelul danez Helena Christensen este imaginea colectiei primavara - vara 2011 a brandului de lenjerie intima Triumph, informeaza thesun.co.uk.

  • Tinuta zilei, Ayo

    Tinuta zilei de astazi este prezentata de cantareata Ayo.Artista a participat la un eveniment Chanel unde a purtat o tinuta in stilul casual chic, simpla, insa cu elemente care atrag atentia prin originalitate detaliilor.

  • Tinuta Zilei, cu Megan Fox

    Spuneam zilele trecute faptul ca Megan a inceput sa fie adepta rochiilor maxi, iar tinuta zilei confirma acest lucru.

  • Tinuta Zilei, Lana del Rey

    Cu toate ca Lana del Rey a uimit pe toata lumea prin stilul sau unic si prin imaginea ce aduce a divele de odinioara, insa pastrand cateva elemente urbane din prezent, aparitiile sale publice la diverse evenimente, precum si instantaneele realizate de paparazzi, au surprins-o de multe ori in tinute destul de banale si lipsite de personalitate.

  • Tinuta zilei, Liv Tyler

    Tinutele alb-negru nu vor iesi niciodata din moda, iar tinuta zilei de astazi confirma din plin acest lucru!

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii