Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Muzeul Valentino

Luni, 05 Decembrie 2011
Muzeul ValentinoAstazi, in New York, Valentino Garavani si Giancarlo Giarmmetti au anuntat oficial faptul ca in curand vom avea posibilitatea de a patrunde in lumea designer-ului Valentino prin intermediul Muzeului Valentino.

Muzeul este unul la indemana fiecarei persoane care dispune de serviciile internetului, fiind vorba de un muzeu online!

Peste 300 de rochii arhivate si schite, ilustratii, campanii, editoriale si momente de pe covorul rosu sunt doar cateva din elementele care ne vor trimite in lumea unuia dintre cei mai mari designeri  printr-o simpla aplicatie ce va putea fi descarcata in curand.

Muzeul Valentino

Printre personalitatile prezente la evenimentul din New York s-a numarat si muza designer-ului, actrita Anne Hathaway, de data aceasta in calitate de buna prietena, vedeta declarandu-se nerabdatoare sa "viziteze" noul muzeu virtual.

Autor: Patricia Ter


Te-ar putea interesa:
  • Ultima prezentare Valentino!

    Aseara, 23 ianuarie, celebrul designer Valentino a spus "Adio", lumii modei cu o prezentare spectaculoasa, care a avut loc la Muzeul Rodin, de la Paris. Cu o cariera in designul vestimentar de peste 45 de ani, Valentino a demonstrat inca o data ca, are un talent innascut si ca orice creatie prinde viata, daca este produsul imaginatiei sale.

  • Valentino - primavara/vara 2011

    Celebreaza romantiamul, feminitatea si gratia cu noua colectie Red Valentino. Colectia contine tinute cochete, ideale pentru zilele calde de primavara si vara. Inspira-te din aceasta colectiei si adauga un accent simpatic look-ului tau de sezon.

  • Tinuta de designer, Valentino Garavani

    V-ati intrebat vreodata care este stilul vestimentar abordat de mereu elegantul Valentino Garavani, in momentele de relaxare?

  • Cel mai sexy pantof al anului 2011, Valentino

    Cu siguranta este greu sa iti votezi pantoful favorit, dar, 35,000 de persoane au hotarat printr-un vot online, in cadrul concursului “Cel mai sexy pantof”, organizat de Footwear News si Saks Fifth Avenue, ca pantoful cu dantela si piele a lui Valentino este favoritul anului.

  • Valentino lanseaza o colectie capsula alaturi de Gap

    Casa de moda Valentino colaboreaza cu brandul Gap in vederea lansarii unei colectii capsula. Cei doi designeri ai Valentino, Maria Grazia Chiuri si Pier Paolo Piccioli au creat o linie vestimentara plecand de la pricipalele directii impuse de binecunoscutul brand, informeaza catwalkqueen.tv

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii