Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Strict Scarlett

Marti, 06 Decembrie 2011
Strict ScarlettScarlett Johansson incearca un look inspirat in practica “bondage” in numarul de decembrie/ianuarie a revistei Interview.

Fotografiata de Solve Sundsbo si stilizata de Ludivine Poiblanc, Scarlett uimeste in creatii semnate Dolce & Gabanna, Miu Miu, Bottega Veneta si altii, in aceste imagini senzuale si intunecate.


Strict Scarlett

Strict Scarlett

Strict Scarlett

Strict Scarlett

Strict Scarlett

Autor: Noemi Szoke

Te-ar putea interesa:
  • Tinuta zilei, Scarlett Johansson

    Cred ca ne putem pune cu totii de acord in privinta lui Scarlet Johansson. Este genul de femeie care atrage privirile ca un magnet si emana senzualitate prin toti porii.

  • Scarlett Johansson - senzuala si provocatoare

    Sarbatorita zilei de 22 noiembrie, actrita Scarlett Johansson a fost catalogata drept una dintre prezentele cele mai reusite, cel putin in ceea ce priveste pictorialele sau aparitiile in cadrul evenimentelor mondene.

  • Scarlett Johansson - vedeta cu cei mai frumosi sani

    Scarlett Johansson a fost desemnata vedeta cu cel mai frumos bust de la Hollywood, devansandu-le pe Salma Hayek si Halle Berry, potrivit rezultatelor unui sondaj publicate de thesun.co.uk, conform MEDIAFAX.

  • Machiaj in Nuante aurii inspirat de Scarlett Johansson

    Culorile folosite pentru machiajul ochilor actritei Scarlett Johansson ne aduc aminte de un cocktail, tequila sunrise.Actrita a purtat acest look la Premiile Oscar 2012: “Nu am vrut ca machiajul sa se asorteze cu rochia, iar aceste nuante aurii scot in evidenta ochii verzi a lui Scarlett”, a declarat make-up artistul Ceciliato, cel care a realizat machiajul.Daca nu ati avut inca parte de un concediu in care sa obtineti un broz frumos, acest machiaj va aduce putin soare look-ului vostru prin nuante aurii rosiatice.Puteti obtine acest look doar prin cativa pasi simpli, dupa aplicarea fondului de ten.

  • Scarlett Johansson in noua reclama Dolce&Gabanna

    Dolce&Gabanna si-a lansat cel mai recent parfum, The One Lace Edition. Inspirat de dantela delicata, aroma este puternica si sofisticata, bergamota si iasomia se topesc pe notele de pruna si vetiver. Parfumul este cald, intrigant si ultra feminin.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii