Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Tinuta zilei, Michelle Trachtenberg

Vineri, 09 Decembrie 2011
Tinuta zilei, Michelle TrachtenbergIn sfarsit, incepe si mult asteptatul weekend! Fiindca la sfarsit de saptamana ar trebui sa va preocupe doar relaxarea si, de ce nu, distractia, tinuta zilei de astazi este una perfecta pentru a iesi cu fetele in oras!

Ca model o avem pe actrita Michelle Trachtenberg, un style icon in adevaratul sens al cuvantului, reusind sa-si formeze un stil personal ce i se potriveste la fix. Fiindca nimeni nu s-a nascut invatat si fiindca inspiratia vine si pleaca, va propun o tinuta casual chic, perfecta pentru a te simti confortabil dar si sexy!

Michelle poarta un top lejer, bej cu imprimeu de leopard, o pereche de blugi skinny negri si o pereche de pantofi rosii, din piele intoarsa, cu platforma si toc inalt. Geanta gri petrol, cu franjuri aplicate se incadreaza perfect in stilul casual chic vizat. Machiajul este accentuat in zona buzelor, vedeta mergand pe un look usor goth, insa nu trebuie sa uitam ca in acest sezon se poarta astfel de miscari indraznete in materie de machiaj!

Tinuta zilei, Michelle Trachtenberg

Asadar, tinuta zilei, este mai degraba tinuta serii, fiind perfecta atat pentru un bar cochet (e la moda sa spunem "lounge"), sau pentru o seara in club! Ce ramane de facut este sa iti scoti in oras pantofii cu care te mandresti, dar pe care ii pastrezi pentru ocazii mai speciale, si sa stralucesti in voie intr-o tinuta tres chic, precum cea prezentata!

Autor: Patricia Ter

Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii