Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Tinuta de designer, Jean Paul Gaultier

Marti, 13 Decembrie 2011
Tinuta de designer, Jean Paul GaultierPentru astazi am ales o tinuta de designer all black.

Chiar daca designer-ul care ne recomanda aceasta tinuta a trecut de mult timp de prima tinerete, genul acesta de outfit va arata mereu bine.

Jean Paul Gaultier a fost fotografiat recent in cadrul unui eveniment, purtand un costum negru, clasic, cu croiala dreapta si sacou la doi nasturi, o camasa neagra dintr-un material lucios, o pereche de pantofi cu taieturi finute clasice, negri si evident, cravata neagra.

Cat stil, cata eleganta si cata simplitate...Jean Paul Gaultier este dovada vie ca nu exista o regula ca extravaganta creatiilor de pe podium, trebuie sa se regaseasca in stilul vestimentar al designerilor.

Tinuta de designer, Jean Paul Gaultier

O tinuta de designer ce poate sa fie purtata la orice eveniment "la cravata",  va intoarce capete si va smulge priviri admirative... Multumim, Jean Paul Gaultier pentru lectia de stil!

Autor: Patricia Ter

Te-ar putea interesa:
  • Profil de designer, Jean Paul Gaultier

    Jean Paul Gaultier este unul din cei mai cunoscuti si talentati designeri haute couture. Talentul si imaginatia sa au impresionat de-a lungul timpului atat vedete, cat si alti mari creatori si editori de moda .

  • Jean Paul Gaultier la Paris Fashion Week

    Nu am mai putea vorbi despre saptamana modei la Paris fara geniul lui Jean Paul Gaultier. Designer francez pana in maduva oaselor, Gaultier am putea spune ca detine cheia tuturor noutatilor in fashion.

  • Jean-Paul Gaultier nu mai creeaza pentru Hermes

    Designerul Jean-Paul Gaultier si-a dat demisia din functia de director artistic al brandului prêt-à-porter Hermès, dupa o colaborare de sapte ani, deoarece doreste "sa se concentreze asupra propriilor sale proiecte", se afirma intr-un comunicat al grupului, citat de AFP.

  • Jean Paul Gaultier te vrea pe o dieta de lichide

    Poate ca Sofia Coppola are propria ei sampanie roz, dar Jean-Paul Gaultier vrea sa te “ameteasca” cu ceva mai “intunecat”.

  • Coregrafie "violenta" la show-ul lui Jean Paul Gaultier, Paris

    Criticii si spectatorii au asistat cu surprindere, in timpul prezentarii celei mai recente colectii a creatorului Jean Paul Gaultier, organizata la Paris, la bataia dintre cateva top modele, care a avut loc chiar pe podium, informeaza femalefirst.co.uk.   

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii