Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

John Galliano prezinta colectia de primavara-vara 2012

Marti, 13 Decembrie 2011
John Galliano prezinta colectia de primavara-vara 2012"De la Mary Pickford la Mary Poppins, de la filme mute, la sunete", aceasta a fost sursa de inspiratie folosita de casa de moda John Galliano pentru colectia de primavara-vara 2012.

Designer-ul pentru aceasta colectie nu a fost insa John Galliano, ci Bill Gaytten, cel care i-a fost mana dreapta o foarte lunga perioada de timp. Bill Gaytten a reusit sa redea trasaturile de baza ale casei de moda Galliano, colectia de primavara-vara avand atat elemente romantice pline de feminitate, cat si detalii excentrice.

Cu toate acestea, absenta lui John Galliano s-a simtit cand a venit vorba de detaliile pline de imaginatie ce faceau din prezentarile de moda show-uri unice, imposibil de copiat. Poate in timp...

Lungimile recomandate in colectia de primavara-vara sunt medii si lungi pana in pamant iar materialele principale folosite au fost din tulle, matase, chiffon si voal.

Pe langa alb si negru, in sezonul cald, cele care primeaza sunt culorile pastelate ca bleu, roz prafuit, bej dar si ciocolatiul.

Casa de moda Galliano s-a aratat mereu variata cand a venit vorba de forme, iar in colectia de primavara-vara vom gasi de la fuste croite pe talie pentru un look ultra feminin, la sacouri suprapuse peste bluze imprimate combinate cu fuste in forme circulare. Pe timp de seara, transparenta materialelor este foarte accentuata, rochiile in format de sirena, lungi, fiind deliciul colectiei.

Ca si accesorii, Gaytten a apelat la sandale stiletto cu toc foarte inalt, pentru a intari doza de sex-appeal oferita de aceasta colectie.

Desi lipsa lui Galliano a fost sesizata in cea mai recenta colectie a casei de moda cu acelasi nume, colectia de primavara-vara 2012 a fost in aceleasi tipare. Insa, trebuie sa recunosc, speranta ca John Galliano va reveni cu forte proaspete inca exista...

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta
JG.jpg
JG10.jpg
JG11.jpg
JG12.jpg
JG13.jpg
JG14.jpg
JG15.jpg
JG2.jpg
JG3.jpg
JG4.jpg
JG5.jpg
JG6.jpg
JG7.jpg
JG8.jpg
JG9.jpg
 




Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii