Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

5 idei de tinute de revelion

Vineri, 28 Decembrie 2012
5 idei de tinute de revelionOptiunile pentru tinute de revelion sunt nelimitate si poate putin coplesitoare.

In acest an poti sa alegi orice, de la rochii metalice la rochii stralucitoare cu paiete.

Odata cu apropierea sfarsitului de an presiunea gasirii look-ului perfect este maxim si astfel am ales 5 tinute de revelion care iti vor usura munca.

In acest an influentele masculine sunt in trend, elementele separate, de lux, catifeaua si materialele stralucitoare te vor ajuta sa-ti alcatuiesti tinute de revelion festive adaptabile oricarei petreceri.

Urmareste propunerile noastre mai jos.

Glamazoana

Look-ul glamour absolut incepe cu o rochie de matase intr-o nuanta lichida asortata cu o jacheta de blana si o pereche de cercei stralucitoare.

5 idei de tinute de revelion

Chic usor

Daca nu esti adepta stilului glamour alege stralucirea in siluete mai accesibile precum o pereche de pantaloni largi care vor arata la fel de chic, dar vor fi mai relaxati decat o rochie sau o fusta. Adauga un pulovar comod, tocuri clasice si un inel care sa atraga atentia pentru seara cea mare.

5 idei de tinute de revelion

Sexy Cool

O rochie decupata super sexy cere o jacheta de piele dura pentru a echilibra eleganta cu putina indrazneala. Pentru finisaje, cauta nuantele metalice si completeaza tinuta cu o nuanta decadenta pe unghii.

5 idei de tinute de revelion

Petrecareata

Pentru tinuta absoluta de petrecere gaseste o rochie jucausa cu detalii de pene. Adauga un sacou si o pereche de tocuri cu strasuri pentru a obtine un look uimitor.

5 idei de tinute de revelion

Inspiratie masculina

Cravata este la moda asa ca inspira-te in moda masculina si alege elemente separate la care sa adaugi eleganta cu ajutorul unor tocuri de catifea, un clutch sclipitor si daca preferi un papion cu paiete.

5 idei de tinute de revelion

Autor: Noemi Szoke

Te-ar putea interesa:
  • Tinute - idei de tinute office

    Abia astepti sa vina a doua zi ca sa fii din nou admiratia colegelor tale de lucru. Iar daca ai un job pentru care esti nevoita sa adopti in fiecare zi o tinuta office, sau doar vrei sa iti schimbi putin stilul vestimentar la locul de munca, nu ai nevoie de prea mult timp de gandire ca sa iti asiguri un look profesional.

  • Idei de tinute pentru weekend

    Luna noiembrie este una dintre cele mai frumoase perioade ale toamnei. Romantice, melancolice, noi, femeile, trebuie sa aratam bine indiferent de vremea de afara.

  • 15 idei de tinute pentru petrecerile de iarna

    A trecut demult vremea puloverelor cu reni si a tinutelor asortate care seamana cu ornamentele pomului de Craciun. Ne-am gandit sa cautam cateva tinute stralucitoare, pline de stil si la moda, ce pot fi purtate in acest spirit festiv care ne cuprinde.

  • 3 Idei de Tinute pentru Paste de la Jessica Alba

    De-a lungul weekend-ului, Jessica Alba a purtat 3 tinute de Paste pline de culoare care au inclus: un blazer coral, o rochie maxi cu imprimeuri florale si blugi skinny albastri.Blazer-ul coral a completat un look elegant inspirat din anii ’70, rochia maxi inflorata Karen Zambos a fost improspatata cu o vesta din denim Genetic,  iar blugii albastri au continuat lungul sir de pantaloni colorati pe care vedeta i-a etalat in ultimul timp.

  • Idei pentru cele mai reusite tinute de club

    Nu stiu voi cum sunteti, dar eu, cand se apropie weekendul, incep sa visez la activitatile mele favorite de relaxare. Printre acestea, un loc special il ocupa mersul in club cu prietenii. Aici se iveste insa, neinduratoare, si eterna intrebare: cu ce ma imbrac de aceasta data? Iata cateva dintre raspunsurile pe care am reusit sa mi le dau, in speranta ca "provizia" mea de tinute te va ajuta si pe tine in rezolvarea "dilemelor" vestimentare ale iesitului in club.

Mesaje (1) »
...
scris de replica panerai watches, January 06, 2014

<a rel="nofollow" href=http://trentonlofts.com/philippe.html>patek philippe fake watches</a> Look that flat very well scuff marks <a rel="nofollow" href=http://trentonlofts.com/philippe.html>replica patek philippe-grand complications</a> . yet, You should invest a bit longer, In the event a a lot more or higher leading scrapes. <a rel="nofollow" href=http://jandbcoffeeco.com/product/imitation.html>replica cheap watches</a>

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii