Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Tinutele saptamanii cu Jennifer Lopez, Blake Lively si alte vedete

Vineri, 16 Decembrie 2011
Tinutele saptamanii cu Jennifer Lopez, Blake Lively si alte vedeteTinutele saptamanii sunt cu siguranta 5 lectii diferite de stil. Ador sa selectez in fiecare saptamana 5 tinute fiindca in acest fel, putem oferi mult dorita varietate! In aceasta saptamana, trebuie sa recunosc, vedetele au participat la evenimente unde au aratat impecabil. Sa fie spiritul sarbatorilor de vina?

In fruntea listei este tinuta cu stil purtata de Jennifer Lopez.

Artista a ales un top negru simplu, decoltat la baza gatului, o pereche de pantaloni albi foarte largi, cu talie inalta, usor evazati (fara sa fie disco), un palton superb galben mustar, lung, croit pe talie si o pereche de botine negre, cu platforma groasa aurie si toc foarte inalt.

Geanta plic completeaza tinuta si ii da o nota usor funky prin imprimeul de leopard. Classy, chic, pe scurt, Jennifer Lopez.

Tinutele saptamanii cu Jennifer Lopez, Blake Lively si alte vedete

Participarea la un eveniment ce are loc la tribunal, nu este tocmai cel mai placut lucru, iar Lindsay Lohan stie acest lucru. Vedeta insa, nu a renuntat la stil, avand o tinuta classy, foarte cuminte, perfecta pentru a impresiona judecatori!

Lindsay poarta un cardigan in nuanta de nud, inchis cu nasturi, o pereche de pantaloni pana din stofa, intr-o nuanta de bej si o pereche de pantofi bej cu platforma groasa si toc inalt.

Tinuta este accesorizata, ca si in cazul lui J Lo cu o geanta cu imprimeu de leopard, insa de aceasta data nu este plic, ci de marime medie, cu maner scurt, in format clasic. Totusi ar trebui sa fie mai atenta la culoarea parului...

Tinutele saptamanii cu Jennifer Lopez, Blake Lively si alte vedete

Blake Lively este din nou prezenta in tinutele saptamanii, de aceasta data hoinarind pe strazile New York-ului. Blake poarta o tinuta de iarna alcatuita dintr-o haina groasa neagra, croita pe talie, o pereche de colanti negri grosi, mati si o pereche de cizme negre, lungi, cu toc cui.

Accesoriile sunt cele care scot tinuta din anonimat, fularul bleu si geanta din piele in nuante de bleu, bej, gri si rosu sunt punctele de atractie ale tinutei. Apropo, Blake purta o rochita, peste colanti... Pantalonii nu sunt inlocuiti de colanti, in nicio circumstanta.

Tinutele saptamanii cu Jennifer Lopez, Blake Lively si alte vedete

Surprinsa de paparazzi, Katie Holmes nu se dezminte, purtand o tinuta boho chic foarte lejera si cu stil, bineinteles.

Vedeta poarta o rochie cu imprimeu floral, o camasa lunga si larga de blugi, cu maneci suflecate, o pereche de colanti negri pana la glezne si o pereche de botine scurte, negre, cu toc mediu, din lemn.

Geanta postas din piele rosie este pata de culoare a tinutei. Inca o data, bravo Katie!

Tinutele saptamanii cu Jennifer Lopez, Blake Lively si alte vedete

Poate ca Sandra Bullock nu este mereu insprirata in materie de alegeri vestimentare, insa de data aceasta a apelat la un costum negru, din doua piese: sacou si pantaloni largi cu croi drept, facand-o sa arate exceptional!

Un lucru foarte sexy este faptul ca pe sub sacoul inchis in "V", Sandra nu poarta nimic si nimeni nu se plange de acest lucru.

Pantofii sunt cu platforma groasa si toc inalt, subtire iar geanta plic are un design simplu, cu stil, intregul outift fiind "all black". La mai multe aparitii de genul acesta!

Tinutele saptamanii cu Jennifer Lopez, Blake Lively si alte vedete

O noua saptamana s-a incheiat, asta inseamna ca au venit iar 5 variante de look-uri diferite prin tinutele saptamanii. Bucurati-va de weekend, luand in considerare cate o tinuta de vedeta!

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta



Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii