Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Cele mai populare trend-uri din 2011

Vineri, 16 Decembrie 2011
Cele mai populare trend-uri din 20112011 a fost un an extraordinar pentru trend-uri, am putut urmari nenumarate look-uri pline de stil pe podiumuri, de la tivuri feminine la culori indraznete, de la imprimeuri totale la tinute fetis si de boudoir.

Pentru a sublinia cum se cuvine trend-urile anului 2011 am ales 5 dintre favoritele noastre absolute.






Anii ‘70

Cele mai populare trend-uri din 2011

Ani ’70 au lovit puternic podiumurile din acest an. Designeri precum Vena Cava, Chloe si Louis Vuitton, doar pentru a numi cativa, au folosit astfel de influente in crearea rochiilor usoare pentru tinutele de zi si in crearea decolteurilor adanci si taieturilor inalte pentru tinutele de seara. Trend -ul disco-chic a fost unul aprobat in totalitate.

De boudoir

Cele mai populare trend-uri din 2011

Acest an a readus in atentie chic-ul fetis. Designeri precum Valentino, Givenchy si Emilio Pucii s-au jucat cu straturile de dantela si piele, materialele transparente si elegante si tivurile scurte. Ne place acest trend din cauza sensibilitatii lui sexuale si pentru curajul necesar obtinerii lui.

Barbatul intalneste femeia

Cele mai populare trend-uri din 2011

Inspiratia masculina a fost si continua sa fie un succes imens in 2011. Designeri precum Jason Wu, Dolce & Gabbana si Moschino au prezentat pe podimuri sacouri ce sfideaza genurile, pantaloni mulati si mocasini de piele, atragand si cele mai feminine adepte de partea acestui trend. Look-ul este foarte usor de obtinut si emana o incredere incontestabila purtatoarei.

Imprimeurile fermecatoare

Cele mai populare trend-uri din 2011

De la imprimeurile totale care au solidificat locul lui Mary Katrantzou in idustria modei, pana la imprimeurile florale feminine vazute in colectiile Erdem, acesta a fost anul modelelor haioase si a siluetelor grandioase. Stella McCartney a agitat si ea apele pe podiumuri in acest an cu rochia ei decupata, cu buline.

O adevarata lady

Cele mai populare trend-uri din 2011

Vibratiile feminine au venit din partea colectiilor Bottega Veneta, Jean Paul Gaultier, Fendi si multi altii. Podiumurile au zumzait de eleganta, sub forma tivurilor lungi, tricotajelor si rochiilor drepte.

Autor: Noemi Szoke
 
Te-ar putea interesa:
  • Trend 2011: Biker chic

    Trendurile apar, evolueaza, apoi dispar sau pur si simplu devin standarde. Odata cu trendurile din moda acestui an, am intrat intr-o noua decada si daca stilul military s-a dizolvat precum razboiul care l-a inspirat, ce se intampla cu influentele militare care au starnit aprecierile criticilor fata de creatiile Burberry sau Balmain? Cu ce sunt inlocuite acele influente?

  • Trend-uri scandaloase pe podiumurile din 2011

    Nici un an nu este complet fara cateva trend-uri scandaloase, iar 2011 ne-a oferit suficiente momente cu semnul intrebarii.

  • Fashion trend 2011: topuri decupate

    Desi am tot vazut topuri decupate si abdomene dezgolite pe podiumurile de moda timp de cativa ani, in realitate, este un drept cu slabe sperante de a atinge un punct in consumul de masa foarte curand.

  • Trend vara 2011 – Stilul balerina

    In aceasta vara, urmeaza exemplul lui Natalie Portman si metamorfozeaza-te intr-o delicata lebada dintr-un spectacol de balet. Stilul balerina include si coafura si machiajul, parul prins intr-un coc la spate si un look minimalist.

  • Trend de toamna 2011: stilul minimalist

    Moda este fabuloasa, iar noile trenduri pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012 sunt extraordinare.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii