Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

5 idei de tinute de sarbatori pentru femeia anti-rochii

Vineri, 07 Decembrie 2012
5 idei de tinute de sarbatori pentru femeia anti-rochiiCu toate ca suntem adeptele stilului traditional de sarbatori, in acest an suntem deschise la orice optiuni de tinute de sarbatori, si acestea nu includ neaparat rochii sau fuste.

Mai tii minte cand mama se ruga de tine sa-ti imbraci rochia si colantii de sarbatoare?

Astfel, am ales 5 tinute de sarbatori perfecte pentru orice petrecere, compuse din mai multe elemente extraordinare.



Gandeste-te la pantaloni scurti din dantela, colanti stralucitori si bluze de matase pentru petrecerile de birou, de anul nou, s.a.m.d.

In plus, poti purta aceste haine din nou si din nou pe durata intregului sezon.

Urmareste propunerile noastre mai jos.

Propuneri de tinute sexy pentru sarbatorile de iarna


Alege articole usoare, dar elegante. Incearca o bluza metalica si pantaloni de costum din catifea, finiseaza look-ul cu o pereche de tocuri sexy metalice si cu putina stralucire intr-o pereche de cercei.

cum sa te imbraci de sarbatori

Pantalonii de dantela sunt o alternativa ideala pentru rochia de sarbatoare, asorteaza-i cu o bluza simpla, tocuri statement si colanti, pentru a ramane la caldura in circuitul petrecerilor de sezon.

cum sa ma imbrac de sarbatori

Da, poti sa porti blugi la o petrecere de sarbatori, trebuie doar sa folosesti accesorii accentuate si o bluza eleganta. Incearca sa alegi articole ultra-feminine precum o bluza de dantela si pantofi cu decor delicat.

idei de tinute pentru sarbatori pentru femeia anti-rochii

Joaca-te cu inspiratia masculina din acest sezon si imita fracul. Adauga un sacou elegant  si o pereche de pantofi stralucitori si esti gata de distractie.

propuneri de tinute de sarbatori pentru femeia anti-rochii

Colantii stralucitori ofera un aer festiv oricarei tinute de sarbatori. Incearca sa nu exagerezi si asorteaza-i cu o bluza simpla si accesorii indraznete, precum o poseta de mana cu tinte.

5 idei de tinute de sarbatori pentru femeia anti-rochii


Te mai poate interesa si:

25 de idei de rochii pentru sarbatori

Tendinte rochii de seara 2013

10 rochii de seara perfecte pentru Revelion

 

 


Autor: Noemi Szoke

Te-ar putea interesa:
  • 25 de idei de rochii pentru sarbatori

    Fiecare petrecere din sezonul de sarbatori reprezinta o provocare, sau o oportunitate, pentru a-ti prezenta tinuta, fie ca este vorba de o petrecere cu gasca de la birou, fie ca este vorba despre o seara romantica, fie ca este vorba de o petrecere fabuloasa de Anul Nou.Indiferent de ocazie, nu este deloc distractiv ca in seara petrecerii sa fugi de colo colo in cautarea rochiei perfecte pentru sarbatori.

  • Idei de tinute pentru weekend

    Luna noiembrie este una dintre cele mai frumoase perioade ale toamnei. Romantice, melancolice, noi, femeile, trebuie sa aratam bine indiferent de vremea de afara.

  • 15 idei de tinute pentru petrecerile de iarna

    A trecut demult vremea puloverelor cu reni si a tinutelor asortate care seamana cu ornamentele pomului de Craciun. Ne-am gandit sa cautam cateva tinute stralucitoare, pline de stil si la moda, ce pot fi purtate in acest spirit festiv care ne cuprinde.

  • Idei pentru cele mai reusite tinute de club

    Nu stiu voi cum sunteti, dar eu, cand se apropie weekendul, incep sa visez la activitatile mele favorite de relaxare. Printre acestea, un loc special il ocupa mersul in club cu prietenii. Aici se iveste insa, neinduratoare, si eterna intrebare: cu ce ma imbrac de aceasta data? Iata cateva dintre raspunsurile pe care am reusit sa mi le dau, in speranta ca "provizia" mea de tinute te va ajuta si pe tine in rezolvarea "dilemelor" vestimentare ale iesitului in club.

  • 3 Idei de Tinute pentru Paste de la Jessica Alba

    De-a lungul weekend-ului, Jessica Alba a purtat 3 tinute de Paste pline de culoare care au inclus: un blazer coral, o rochie maxi cu imprimeuri florale si blugi skinny albastri.Blazer-ul coral a completat un look elegant inspirat din anii ’70, rochia maxi inflorata Karen Zambos a fost improspatata cu o vesta din denim Genetic,  iar blugii albastri au continuat lungul sir de pantaloni colorati pe care vedeta i-a etalat in ultimul timp.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii