Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Tinute de weekend, 9-10 Decembrie

Vineri, 16 Decembrie 2011
Tinute de weekend, 9-10 DecembrieIn sfarsit a venit si weekend-ul... Iar fiindca a venit weekend-ul, este momentul sa ne punem intrebarea de toate zilele "Cu ce ma imbrac?". Exemplele pozitive nu le gasim doar in tinutele purtate de vedete ci si in tinute purtate de persoanele din jurul nostru.
Fotografii OradeaLife au complotat cu noi si impreuna am aruncat o privire si-un blitz pentru a selecta cele mai bune tinute din weekend-ul trecut.

Fiindca in inghesuiala din club e putin dificil sa fotografiezi o persoana din cap pana in picioare, am ales si piese vestimentare originale sau pur si simplu foarte simpatice. Asa ca voi incepe cu o combinatie funky intre o camasa alba si o vesta.

Nimic funky intr-o combinatie de camasa cu vesta, insa cand vine vorba de o vesta galbena accesorizata intr-un mod personalizat si foarte original cu aplicatii turquoise, parca se schimba putin lucrurile, nu-i asa? Jos palaria pentru unicitatea piesei vestimentare si pentru stilul personal!

Tinute de weekend, 9-10 Decembrie

Casual chic este stilul vestimentar cel mai des intalnit, mai ales in randul tinerilor. Nu este de mirare, mai ales cand avem amestecul perfect intre confort si eleganta.

O astfel de tinuta a fost reperata in weekend-ul trecut, alcatuita dintr-o pereche de blugi skinny, o bluza lejera, cazuta usor pe umeri intr-o nuanta de bej si piesa de rezistenta a tinutei, un colier XXL mai mult decat superb, cu rolul de a scoate total din anonimat outfit-ul. Punct ochit, punct lovit!

Tinute de weekend, 9-10 Decembrie

O alta tinuta de bun-gust reperata in weekend-ul trecut este formata dintr-o rochita cu imprimeu si un cardigan subtire bleu, maneci 3/4, incheiat cu nasturi. Tinuta este intr-un stil romantic, cu influente boho, potrivita atat pe timp de zi cat si pentru o seara mai chill.

Tinute de weekend, 9-10 Decembrie

Daca apelezi la "the little black dress", cu siguranta nu vei da gres! O tinuta simpla, eleganta si foarte sexy, alcatuita dintr-o rochie neagra, fara bretele, croita pe corp, de lungime mini si un superb colier metalic la baza gatului. Stilul acesta cu siguranta intoarce multe capete...

Tinute de weekend, 9-10 Decembrie

Cam acestea au fost tinutele care au atras atentia in weekend-ul trecut. Ramane de vazut ce tinute vom prezenta saptamana viitoare! Have fun, ladies!

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: OradeaLife
 

Te-ar putea interesa:
  • Idei de tinute pentru weekend

    Luna noiembrie este una dintre cele mai frumoase perioade ale toamnei. Romantice, melancolice, noi, femeile, trebuie sa aratam bine indiferent de vremea de afara.

  • Street Chic: 18 Tinute Casual pentru Weekend

    A venit in sfarsit mult-asteptatul weekend! Asadar, spune "pe curand" tinutelor office si adopta stilul casual, fiindca recomandarile acestui weekend se invart in jurul confortului si a denimului!

  • Street Chic: 21 de Tinute cu Stil, Pentru Weekend

    A venit in sfarsit weekendul, ceea ce nu poate duce  decat la 3 lucruri: distractie, odihna si o lipsa de inspiratie inevitabila referitoare la ce vom purta in weekend.

  • Tinute - Ce tinute sa porti pentru a arata mai slaba

    Fiecare dintre noi vrem sa aratam mai bine. Alimentele pe care le consumam, obiceiurile nesanatoase din viata noastra, sedentarismul, dar mai ales stresul isi pun amprenta lor nemiloasa asupra corpului nostru. Daca purtam cu noi cateva kilograme in plus, vrem sa scapam de ele… sau macar sa para ca am facut-o…

  • Tinute - propuneri de tinute pentru vara ta

    Ultimul gand al fiecarei seri devine tot mai insistent atunci cand iti reaminteste "ce o sa port maine?". Insa vara aceasta nu-i deloc una complicata in materie de tinute si multe lucruri raman doar alegerea ta.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii