Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Vedete in rochii decupate

Luni, 19 Decembrie 2011
Vedete in rochii decupateAm admirat in tacere si de departe aceste rochii decupate, dar a venit timpul sa aruncam o privire mai atenta acestui trend fermecator.

Premiera londoneza a filmului “The Girl With the Dragon Tattoo” nu numai ca ne-a oferit un motiv de bucurie prin lansarea propriu-zisa, ci ne-a uimit prin aparitia actritei principale, Rooney Mara, intr-o rochie alba, brodata, semnata Givenchy.




Datorita decupajelor subtile, dar sexy, aceasta a dezvelit o cantitate suficienta de piele pentru a adauga un fler seducator look-ului elegant.

Olivia Wilde a purtat o rochie decupata neagra, Nicky Hilton a ales o rochie de culoare aprinsa pentru a completa decupajele elegante, iar Nicole Richie si-a etalat partea mai indrazneata intr-o rochie decupata din piele.

Urmareste mai jos interpretariile vedetelor asupra acestor rochii decupate.

Rooney Mara a fost uimitoare intr-o rochie Givency alba, brodata, completata de detalii decupate la mijloc. Actrita nu a folosit alte accesorii, in afara de fasiile de piele care s-au intrevazut, pentru a finisa look-ul cu un fler seducator.

Vedete in rochii decupate

Nicky Hilton a ales o rochie turquoise care ne face sa tanjim dupa vara. Insa cel mai “aprins” detaliu a fost decupajul de la mijloc, care s-a potrivit perfect cu aceasta rochie casual.

Vedete in rochii decupate

Hillary Swank a purtat o rochie Gucci care pare modesta din fata, insa decupajul din spate a adaugat o alura jucausa tinutei, fara sa fie exagerata.

Vedete in rochii decupate

Olivia Wilde a aratat spectaculos intr-o rochie neagra semnata Cushine et Ochs. Tinuta simpla, dar sofisticata, este in acelasi timp indrazneata datorita detaliului decupat din fata.

Vedete in rochii decupate

Vedeta “Breaking Dawn”, Nikki Reed, a etalat aceasta rochie neon semnata Michael Kors la premiera din New York a filmului. Decupajele geometrice adauga un contrast dinamic culorii aprinse.

Vedete in rochii decupate

Freida Pinto a fost intruchiparea elegantei intr-o rochie semnata Antonio Berardi la premiera din LA a filmului “Immortals”. Decupajele din zona umerilor accentueaza detaliile brodate fara sa incarce tinuta.

Vedete in rochii decupate

Nicole Richie a purtat o rochie decupata eleganta, neagra, de piele, semnata Osman la Balul UNICEF.

Vedete in rochii decupate

Dita Von Tesse a prezentat farmecul Hollywood-ian de altadata intr-o creatie Tadashi Shoji. Decupajele laterale lasa putin imaginatiei, dar sunt realizate cu bun gust.

Vedete in rochii decupate

Detaliile decupate metalice ale lui Heidi Klum sunt cool si condimenteaza extraordinar rochia semnata Giles Deacon.

Vedete in rochii decupate

Autor: Noemi Szoke

Te-ar putea interesa:
  • 4 Vedete in Rochii maxi

    Rochiile maxi sunt in plin trend si in acest sezon! Motivul? Sunt comode, practice si pot fi extrem de chic atata timp cat sunt purtate cu stil. Am selectat 4 vedete fane ale rochiilor lungi, pentru a-ti oferi idei noi legate de cum sa porti rochii maxi!

  • 4 Vedete in Rochii galbene

    Galbenul este una dintre culorile care nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta din aceasta vara. Rochiile galbene au darul de a atrage atentia, fara sa fie ostentative, oferind o luminozitate perfecta pentru sezonul cald.

  • Rochii de mireasa celebre: Kristen Stewart, Kim Kardashian si alte vedete

    De la rochia semnata Vera Wang a lui Kim Kardashian, la creatia casei de moda McQueen pentru nunta regala a lui Kate Middleton, puteti urmari mai jos mai multe rochii de mireasa care au facut furori in acest an.Fanii Twilight au de ce sa fie emotionati: rochia Bellei Swan si-a facut in sfarsit debutul.

  • Fashion trend 2011: topuri decupate

    Desi am tot vazut topuri decupate si abdomene dezgolite pe podiumurile de moda timp de cativa ani, in realitate, este un drept cu slabe sperante de a atinge un punct in consumul de masa foarte curand.

  • 7 zile, 7 vedete, 7 stiluri, vedete in dantela

    Dantela ne face sa ne simtim feminine, jucause si putin cochete, ne-am indragostit de acest trend tocmai din aceste motive.Cu siguranta ai o rochie sau o pereche de pantaloni scurti de dantela in dulap pentru sezonul de sarbatori.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii