Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Cele mai influente icoane de stil in 2011

Luni, 19 Decembrie 2011
Cele mai influente icoane de stil in 2011Anul acesta nu am dus lipsa de icoane de stil intrucat vedetele ne-au oferit suficiente surse de inspiratie in 2011 prin multiplele lor abordari asupra modei.

Directorul creativ al J. Crew, Jenna Lyons, ne-a oferit o perspectiva proaspata asupra stratificarii si amestecului de imprimeuri care nu putea fi ignorata, in timp ce super stilizata Rachel Zoe ne-a demonstrat ca se poate mula cu usurinta dupa orice tip de tinuta.




Kate Bosworth si Alexa Chung si-au expus stilul cool si relaxat, punandu-si amprenta personala pe fiecare look pe care l-au abordat.

Ducesa Kate Middleton si-a finisat stilul personal si a creat la fel de multe valuri ca si nunta ei extravaganata si a oferit regalitati o noua imagine, tangibila, purtand articole la preturi accesibile de la Zara, H&M si Issa.

Cele mai influente icoane de stil in 2011

Care dintre aceste icoane de stil crezi ca merita titlul de cea mai influenta?

Autor: Noemi Szoke


Te-ar putea interesa:
  • Cele mai influente 100 icoane de moda! Afla cine a ajuns pe lista!

    Revista Time a lansat o lista a celor mai influente 100 de icoane de moda din toate timpurile (de fapt din 1923 de cand s-a lansat revista). Lista este impartita in categorii: designeri & branduri, modele, muze, fotografi si editori & stilisti, designerii & brandurile cuprinzand partea majoritara a listei.In cea mai mare parte lista cuprinde nume la care ne asteptam cu totii, fara omisiuni evidente. Bineinteles, asemenea oricarei liste de acest gen exista si cateva mici surprize.

  • Icoane de stil in devenire in 2011

    In acest an am putut urmari o gramada de participante noi in jocul modei, si am ales 5 vedete care ne-au atras atentia ca si viitoare icoane de stil. Hailee Steinfeld nu numai ca a infrumusetat covorul rosu la diferite premieri, dar a devenit si imaginea campaniei de toamna Miu Miu.

  • De la Marilyn Monroe la Gwen Stefani: icoane de stil atunci si acum

    Cateodata am impresia ca in fiecare zi apare cate o noua actrita intr-un film sau cate o noua manechina pe podiumurile saptamanii modei si astfel, in cultura zilelor noastre, obsedata de vedete si moda, a devenit o necesitate cunoasterea lexiconului de stil.

  • Influente orientale in moda 2011

    Pentru primavara-vara 2011 foarte multi designeri au ales sa se inspire din moda orientala. Haideti sa vedem care sunt cele mai reusite colectii de inspiratie asiatica.

  • Tendinte in moda 2011: influente etno

    In acest sezon designerii se inspira din numeroase zone folclorine. Fie ca vorbim despre haine inspirate din folclorul nativ american, indian, balcanic sau de o combinatie a tuturor acestora, moda in 2011 pune accent pe reintoarcerea in trecut si pe valorificarea acestuia.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii