Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Stil de vedeta, Sienna Miller

Sambata, 24 Decembrie 2011
Stil de vedeta, Sienna MillerCe stil de vedeta este mai potrivit pentru aceasta perioada decat unul cu adevarat special? Motiv pentru care, Sienna Miller este cea care ne va arata o mica parte din stilul ei inconfundabil si adorabil!

Incepem cu o tinuta casual chic, alcatuita dintr-o bluza roz nud, simpla si classy, o pereche de blugi negri skinny, botine scurte, cu talpa joasa negre din piele. foarte simple si o geanta XXL maro.




Simplitatea elementelor folosite de Sienna fac obtinerea unei astfel de tinute foarte usoara...

Stil de vedeta, Sienna Miller

Cand vine vorba de stilul casual, urban, Sienna Miller este cu siguranta cel mai potrivit exemplu de urmat. Avand elemente boho in tinuta sa, vedeta a optat pentru o camasa roz nud, un cardigan alb din lana moale, o pereche de blugi skinny, o jacheta din blana alba si cizmele ei preferate cu design unic.

Geanta bej nu este foarte vizibila, insa probabil este XXL, Sienna fiind adepta confortului si a stilului practic cand vine vorba de genti...

Stil de vedeta, Sienna Miller

Cand vine vorba de evenimente pe covorul rosu, Sienna are un stil de vedeta mereu in centrul atentiei, fara sa poarte elemente extravagante. Vedeta a ales sa poarte o rochie neagra, evazata din talie, fin chiffon, cu maneci scurte si spatele gol.

Tinuta este all black, ciorapii si botinele fiind negre. Accesoriile sunt discrete iar detaliile precum coafura si machiajul completeaza armonios tinuta.

Stil de vedeta, Sienna Miller

La un eveniment recent din lumea modei, Sienna a purtat o tinuta chic, cu elemente vintage. Sienna a optat pentru un top albastru petrol, o jacheta vintage cu imprimeu, o pereche de pantaloni skinny negri si sandale cu platforma imprimate in dungi.

Geanta din piele intr-o nuanta pala de camel, este contrastanta din punct de vedere cromatic cu nuantele de albastru din tinuta Siennei.

Stil de vedeta, Sienna Miller

Sienna Miller isi pastreaza de cativa ani buni titlul de fashion icon, iar acest lucru nu inseamna decat faptul ca ne asteapta tot mai multe lectii de stil de vedeta din partea ei...Asteptam cu nerabdare!

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta

Te-ar putea interesa:
  • Moda si film, Sienna Miller

    In urma cu trei ani am hotarat sa vizionez un film despre care nu auzisem foarte multe recenzii. Nu mi l-a recomandat nimeni, nu stiam daca ma asteapta 87 de minute de incantare sau de dat ochii peste cap. Eram insa sigura de faptul ca cel putin tinutele din film imi vor mentine interesul.

  • Tinutele saptamanii cu Sienna Miller, Madalina Ghenea si alte vedete

    Iata ca si in saptamana care tocmai s-a incheiat, au avut loc diferite evenimente cu ocazia carora vedetele au avut sansa de a straluci inca o data pe covorul rosu… In fond, face parte din meseria lor, nu? Iar meseria noastra este sa le analizam tinutele pe care le expun cu atata mandrie. Din nou, am ales 5 tinute classy, simple dar nu prea…

  • Stil de vedeta, Sui He

    Daca majoritatea manechinelor au un stil de vedeta rock'n'roll, iata ca exceptiile ies mult in evidenta. Cu toate ca sunt o mare fana a stilului rock'n'roll, trebuie sa va marturisesc sa simteam nevoia de o pauza de la negru si articolele vestimentare din piele.

  • Stil de Vedeta, Liz Cherkasova

    Liz Cherkasova este un nume cunoscut in lumea bloggerilor de moda iar astazi ne va prezenta un stil de vedeta original, plin de creativitate, feminin si tres chic! Liz se remarca printr-un simt estetic extrem de dezvoltat ce uimeste prin fiecare aparitie.

  • Stil de vedeta: costum alb

    In acest sezon, costumul alb devine must-have pentru celebritati. Costumele albe au fost mereu populare pentru barbati, insa acum le poarta cu incredere si femeile. Din ce in ce mai multe vedete de la Holywood si nu numai, adopta costumele albe.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii