Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Profil de manechin, Abbey Lee

Miercuri, 28 Decembrie 2011
Profil de manechin, Abbey LeeAbbey Lee Kershaw, cunoscuta mai mult ca Abbey Lee, s-a nascut in data de 12 iunie, 1987 in Melbourne, Australia.

Fotomodelul spune ca a avut o copilarie ideala intr-un cartier linistit si prietenos unde a avut numerosi prieteni care locuiau in apropierea casei sale.







Locul nasterii: Melbourne, Australia
Inaltime: 180 cm
Culoarea ochilor: albastri
Data nasterii: 12.06.1987
Agentia: Next
Campanii: Alexander Wang, Chanel, Gucci, H&M, Karl Lagerfeld, Mulberry, Gucci Fragrance, Anna Sui.


Abbey isi aminteste ca in copilarie se juca pe plaja din apropiere sau pe strada, impreuna cu un grup foarte mare de prieteni.

La scoala, Abbey a avut ocazia sa cunoasca mai multe culturi datorita faptului ca din 150 de elevi, cati erau in total in scoala, 42  dintre ei erau de diferite nationalitati.

Abbey a fost descoperita de Kathy Ward, la doar 100 de metri distanta fata de casa ei, la plaja, unde isi petrecea timpul zilnic. Abbey a inceput sa practice modelling-ul prin intermediul lui Ward in ultimul an de liceu si a reusit sa castige CoverGirl Model Search, un concurs australian care i-a permis sa intre mai adanc in lumea modelling-ului.

Mai tarziu, Abbey s-a mutat in Sydney unde a lucrat un an intreg dupa terminarea liceului, urmand ca apoi sa se mute in New York pentru a-si avansa cariera.

Prima sedinta foto din New York a fost pentru Lord & Taylor cu Lauren Hutton, despre care fotomodelul spune ca a fost o sursa importanta de inspiratie.

Campaniile lui Abbey includ nume ca D&G, Gucci Resort, CK Jeans, CoverGirl, Lord & Taylor, Shanton si Wish. De asemenea a aparut pe coperta Vogue din Australia si Coreea iar in 2008 a defilat pe podiumul Victoria's Secret.

Fotomodelul
a aparut in editoriale pentru V Magazine, Vogue din China si W iar printre fotografii de renume cu care Abbey a lucrat se numara Inez van Lamsweerde, Nick Knight, Mario Testino, Steven Meisel si Craig McDean.

In prezent, Abbey locuieste in Brooklyn, despre care spune ca este cu siguranta diferit fata de cartierul din Melbourne, deorece are mereu cate ceva de descoperit in New York, fiind un oras foarte fascinant.

Citat:

"Ca sa fiu sincera, niciodata nu mi-am cumparat haine de designer, insa am purtat haine de designer si trebuie sa recunosc ca Gucci si Etro ofera o senzatie destul de placuta".

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta
ABBEY.jpg
ABBEY1.jpg
ABBEY2.jpg
ABBEY3.jpg
ABBEY4.jpg
ABBEY5.jpg
 


Te-ar putea interesa:
  • Profil de manechin, Liu Wen

    Liu Wen este un manechin foarte norocos. Nu doar ca celebrul Karl Lagerfeld s-a indragostit de look-ul ei, dar si Jean Paul Gaultier s-a declarat cucerit de frumusetea celebrului fotomodel. Adevarul este ca nu vad cine i-ar putea rezista frumoasei chinezoaice...

  • Profil de manechin, Ana Beatriz Barros

    Dupa ce a iesit pe primul loc in concursul Brazilian Elite Model Look of the Year, in 1996, cariera de manechin a Anei Beatriz Barros s-a lansat puternic.

  • Profil de manechin, Kate Upton

    Visul lui Kate Upton de a face echitatie de perfomanta a fost inlocuit cu visul de a deveni un manechin celebru, lucru foarte usor de realizat pentru tanara de 19 ani din Michigan.2008 a fost anul in care Kate a decis sa actioneze pentru a-si indeplini visul, asa ca a decis sa mearga la un casting, in urma caruia s-a si ales cu primul job de manechin.

  • Profil de manechin, Joan Smalls

    Nativa din Puerto Rico, Joan Small s-a lansat ca manechin in anul 2007, cand si-a parasit locurile natale pentru a se muta la matusa sa din Queens si pentru a semna cu Elite Model Management.Joan si-a descoperit chemarea spre moda si podium inca de cand era mica si locuia in Puerto Rico.

  • Profil de manechin, Monika "Jac" Jagaciak

    Faimosul manechin Monika Jagaciak, cunoscuta mai mult sub numele de Jac, a devenit o celebritate in lumea modei inca de dinainte sa puna piciorul pe podiumul de moda.Cert este ca in prezent, trasaturile angelice ale lui Jac sunt pretutindeni, fata celebrului manechin fiind cautata de cei mai consacrati designeri.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii