Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Aparitiile lui Charlize Theron pe covorul rosu din 2011

Sambata, 31 Decembrie 2011
Aparitiile lui Charlize Theron pe covorul rosu din 2011Charlize Theron a avut fara dar si poate printre cele mai reusite aparitii red carpet in acest an. Datorita faptului ca de data aceasta a avut un an mai plin din punct de vedere profesional, actrita a fost nelipsita cand a venit vorba de listele "Best dressed" facute de revistele de moda din intreaga lume.

La premiera filmului "Young adult", Charlize a purtat o rochie simpla, scurta, neagra, marca Dior, dintr-un material usor transparent, foarte sexy si classy in acelasi timp. Vedeta a asortat rochiei o pereche de sandale intr-o nuanta aurie de bej si un plic auriu.

Accesoriile sunt in acelasi ton, Charlize aratand ca o adevarata diva in "the little black dress".

Aparitiile lui Charlize Theron pe covorul rosu din 2011

O alta tinuta ce taie cu siguranta rasuflarea, este rochia alb-negru, o rochie cu efect de tinuta compusa din doua piese. Rochia are un decolteu adanc in "V", perfect pentru constitutia ei atletica.

Sandalele simple aurii sunt perfect asortate cu accesoriile de la gat si cu centura "imprimata" in talia rochiei. Machiajul si coafura completeaza perfect look-ul de red carpet.

Aparitiile lui Charlize Theron pe covorul rosu din 2011

Charlize face ce face si reuseste de fiecare data sa arate senzational. Desi modelul rochiei nu este unul usor de asortat, Charlize a apelat la o pereche de sandale perfecte pentru rochie, un plic alb si bijuterii discrete din diamante. Trebuie sa fie bine in pielea lui Charlize Theron...

Aparitiile lui Charlize Theron pe covorul rosu din 2011

Look-ul meu preferat este cu siguranta cel din ultima aparitie oficiala a lui Charlize, vedeta purtand un top bleumarin inchis, o fusta creion alba, cu talie inalta si croiala retro, combinate cu o jacheta din piele neagra si o pereche de sandale gri.

Plicul oversized din piele neagra face ca tinuta sa fie perfecta iar look-ul retro in stilul lui Marylin Monroe atrage cu siguranta toate camerele de filmat si aparatele de fotografiat asupra ei.

Aparitiile lui Charlize Theron pe covorul rosu din 2011

Asadar, 4 tinute red carpet din anul ce tocmai s-a incheiat, prezentate de Charlize Theron, un ghid de exceptie cand vine vorba de stil si clasa.

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta

Te-ar putea interesa:
  • Cele mai sexy look-uri de pe covorul rosu in 2011

    Datorita multitudinii de gale, premiere si evenimente din acest an, a fost destul de evident faptul ca vedetele vor scoate artileria grea pe covorul rosu. Pe tot parcursul anului tinutele fierbinti au infrumusetat covorul rosu. Vedetele pline de stil au preferat sa combine moda anilor ’80 cu stralucirea Hollywood-iana de odinioara, alegand culori aprinse, indraznete, decoleteuri adanci si taieturi inalte, demonstrand ca si cea mai mica fasie de piele este suficienta pentru a “aprinde” covorul rosu.

  • Cea mai buna tinuta de pe covorul rosu la EMA 2011

    Faptul ca Lady Gaga a fost castigatoarea serii stim deja. Insa premiul pentru cea mai buna tinuta de pe covorul rosu de la EMA nu i-a fost repartizat ei.

  • Cele mai sexy look-uri de pe covorul rosu in 2011, partea a II-a

    Datorita multitudinii de gale, premiere si evenimente din acest an, a fost destul de evident faptul ca vedetele vor scoate artileria grea pe covorul rosu. Pe tot parcursul anului tinutele fierbinti au infrumusetat covorul rosu.

  • Premiile Emmy 2011 – tinutele vedetelor de pe covorul rosu

    Unul dintre cele mai importante evenimente ale anului, cea de-a 63-a editie a premiilor Emmy a avut loc duminica, 18 septembrie la Teatrul Nokia din Los Angeles.

  • Stil de vedeta, Charlize Theron

    Charlize Theron este considerata in continuare una dintre cele mai frumoase femei din lume. Nascuta in Africa de Sud, frumoasa actrita  a activat ca model inainte sa dea de farmecul actoriei.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii