Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Alberta Ferretti prezinta colectia de primavara 2012

Marti, 10 Ianuarie 2012
Alberta Ferretti prezinta colectia de primavara 2012 In colectia de primavara 2012, Alberta Ferretti a prezentat o serie de talii lasate, pliuri elegante si cusaturi complicate.

Pentru o casa de moda care s-a fondat pe piese de sifon, usoare, alegerea lenjeriei ca si subiect central a parut adecvata, in special pentru un sezon in care Ferretti reuseste sa ofere constant solutii pentru evenimentele de vara: nunti, petreceri in aer liber, reuniuni de familie, s.a.m.d.

Rochia alba cu bretele subtiri si insertii de dantela ne-a dus cu gandul la rochiile tip lenjerie decupate, ale anilor ’90, favorizate de Kate Moss si Courtney Love (ca sa nu-l mentionez pe Marc Jacobs in perioada sa Perry Ellis).

Combinand cu succes frumosul clasic si tendintele din moda, Ferretti a reusit sa fie in ton cu acestea si a reusit sa adauge putin snobism creatiilor sale adaugand detalii solide lucioase formelor sale.

Chiar daca esti mai degraba in etapa matriarhala decat in etapa de abandon a vietii tale, tot vei reusi sa te regasesti printre fanele croielilor pline de stil ale paltoanelor si costumelor lui Ferretti.

Trend-ul lenjeriei nu a fost singurul abordat de Ferretti. In colectia sa de primavara, Alberta a fost inclinata sa-si indrepte atentia spre margelele africane, tropicale si spre imprimeurile cu palmieri, care se regasesc tot mai des in colectiile sale. Cateva dintre rochiile sale colorate in verde, maro si rosu au fost exemple moderne, puternice si “purtabile” ale tricotajelor executate de producatorii italieni.

Iar in ceea ce priveste imprimeurile tropicale, se pare ca in aceasta etapa a ciclului colectiilor de primavara a venit vremea sa luam in considerare faptul ca acestea vor parea extrem de atragatoare pana la sosirea verii.

Autor: Noemi Szoke
1.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
2.jpg
20.jpg
21.jpg
22.jpg
23.jpg
24.jpg
25.jpg
26.jpg
27.jpg
28.jpg
29.jpg
3.jpg
30.jpg
31.jpg
32.jpg
33.jpg
34.jpg
35.jpg
36.jpg
37.jpg
38.jpg
39.jpg
4.jpg
40.jpg
41.jpg
42.jpg
43.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
 

Te-ar putea interesa:
  • Alberta Ferretti prezinta Colectia Resort 2013

    Tema recurenta a colectiilor resort a fost atmosfera optimista si libertina a anilor ’70, iar Alberta Ferretti a fost printre ultimii designer care si-au pus amprenta pe aceasta decada. Aceasta a inlocuit piesele sobre, negre din colectia de toamna cu rochii usoare si piese tricotate care parca te indeamna sa-ti pui castile si sa asculti melodia Waiting for the Sun a celor de la The Doors pe repeat.

  • Alberta Ferretti – Primavara/Vara 2013

    Desi putin cunoscute la noi, colectiile Albertei Ferretti sunt cu adevarat speciale. Rochii de seara ca ale ei, nu vei gasi in nicio alta colectie. De aceea sunt probabil mereu in centrul atentiei la prezentarile sale. Delicate, elegante, eterice dar in acelasi timp puterice - asa am putea descrie pe scurt creatiile Ferretti.

  • Miu Miu prezinta colectia de primavara 2012

    Ce poti sa faci daca esti designerul desemnat sa prezinte ultima colectie din lungul sir al prezentarilor de primavara, in ultimul oras, pentru o audienta care a urmarit numai defilari de moda timp de patru saptamani, pe manechine tinere, care au ajuns intr-un punct in care sunt atat de obosite incat le aluneca machiajul de pe fata?Ei bine, incerci sa apuci ultimele ramasite de atentie pe care publicul le mai are si incerci sa le faci o sinteza a sezonului. Exact asta a facut si Miuccia Prada pentru colectia de primavara Miu Miu, un brand care a avut un adevarat success pe podium datorita rochiilor inspirate din anii ’40 si pantofilor stralucitori in sezonul de toamna 2011.

  • The Row prezinta colectia de primavara 2012

    Este usor sa intri in reveria primaverii atunci cand urmaresti colectia pala, diafana si aerisita prezentata de The Row. Cu toate ca locatia aleasa pentru prezentarea colectiei de primavara a fost o pivnita fara ferestre din New York, Ashley si Mary Kate Olsen au reusit sa evoce sentimentul zilelor scaldate de soare si o atitudine lipsita de efort printr-o colectie centrata pe formele tunicilor stratificate peste pantaloni din materiale transparente brodate cu margele stalucitoare, asortate cu sandale joase.

  • L.A.M.B. prezinta colectia de primavara-vara 2012

    Colectia de primavara-vara 2012 L.A.M.B. a lui Gwen Stefani vine cu un aer urban si reda atmosfera din New York prin imprimeurile si culorile folosite.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii