Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Sarbatorile de iarna s-au incheiat, dar petrecerea continua la Baneasa Shopping City

Miercuri, 11 Ianuarie 2012
Sarbatorile de iarna s-au incheiat, dar petrecerea continua la Baneasa Shopping CityTimp de opt saptamani, Baneasa Shopping City a fost gazda sarbatorilor de iarna, iar in centrul comercial au fost gasite cele mai dorite cadouri de toti cei care au facut cumparaturile de sarbatori.

Baneasa Shopping City a fost si este principala destinatie de shopping din acest sezon.

Pentru cei mici au fost organizate weekend de weekend, intr-un cadru de poveste, o multime de spectacole si evenimente pe scena special amenajata din zona Fountain Atrium. Mai mult, toti copiii au fost invitati la atelierele de creatie organizate de Deco si Eco, in care au invatat sa faca decoratiuni de iarna si multe alte ornamente. Invitatii de onoare au fost Mos Nicolae si Mos Craciun, care au fost alaturi de copii, le-au ascultat dorintele si au primit scrisori de la ei.

Pe scena au urcat de-a lungul weekend-urilor grupurile Contrapunct, MINITON si Fargolino, care au cantat si dansat pentru copiii din Baneasa Shopping City. STEYsha School of Irish Dance Romania a incantat publicul cu momente de dans irlandez, iar CLEVER Children a organizat activitati interactive pentru copii. International Women's Association of Bucharest a prezentat dansuri populare si o parada de costume internationale. Cu momente artistice au venit si Scolile nr. 12, 7 si Sfintii Voievozi din Bucuresti, dar si Mark Twain International School.

Sarbatorile de iarna s-au incheiat, dar petrecerea continua la Baneasa Shopping City

Gradinitele Luca, Diana, Casuta Piticilor si Happy Kids Floreasca au incantat audienta cu colinde, la fel si membrii Corului Colegiului National Mihai Viteazul din Bucuresti. Spectacole cu personaje de poveste au fost organizate pe scena de Radio Romania Junior, Cartoon Network si Creative Arts, iar trupele de dans SobiS, Dance Prestige, Mai&Dance si Mondo Dance au sustinut momente variante de dans, de la latino la street dance.

Sarbatorile de iarna s-au incheiat, dar petrecerea continua la Baneasa Shopping City

Pe 1 decembrie, toti cei prezenti in centrul comercial au sarbatorit Ziua Nationala a Romaniei degustand produse traditionale precum magiunul de Topoloveni si sucul natural de mere La Tache.

Pe 16 decembrie a avut loc Extravaganza promotiilor de Craciun, cand magazinele din Baneasa Shopping City au dat startul discounturilor si ofertelor de pana la 60% pentru o multime de produse. Petrecerea a durat pana la miezul noptii si a fost condimentata de muzica buna, cocktailurile gratuite si de premiile instant oferite participantilor. De asemenea, manechinele de la MRA Models au defilat in tinutele unor branduri celebre precum Balizza, Karen Millen, List, New Look, Motivi, Mango, Mark&Spencer. Accessorize a pus in evidenta accesoriile potrivite pentru orice tip de petrecere si Sephora a evidentiat ultimele tendinte in materie de machiaj.

Sarbatorile de iarna s-au incheiat, dar petrecerea continua la Baneasa Shopping City

Baneasa Shopping City pregateste multe surprize si in acest an: pe 20 ianuarie poti sa golesti vitrinele, caci au loc reduceri extravagante, iar centrul comercial este deschis pana la miezul noptii.

Te-ar putea interesa:
  • Baneasa Shopping City,Noile colectii de toamna- iarna 2012

    Bucuresti, 23 august 2011. In Baneasa Shopping City are loc lansarea colectiilor toamna 2011/iarna 2012, ale celor mai prestigioase branduri prezente in centrul comercial.

  • X-mas Night Shopping Party, intre 17 si 19 decembrie la Baneasa Shopping City

    Pe 17 decembrie, Baneasa Shopping City va fi deschis pana la miezul noptii, pentru ca vizitatorii sa se bucure mai mult de cumparaturi. Magazinele ii asteapta pe bucuresteni cu oferte speciale de X-mas Night Shopping Party.

  • Luna Barbatilor la Baneasa Shopping City

    Ca si anul trecut, Baneasa Shopping City dedica luna mai in intregime barbatilor. Astfel, centrul comercial a pregatit in trei weekend-uri consecutive o serie de activitati prin care barbatii isi pot descoperi sau explora pasiunile pe Planeta Distractiei. In plus, in perioada 28 aprilie-13 mai, in cadrul Mid Season Sales, numeroase magazine din Baneasa Shopping City isi asteapta clientii cu oferte speciale si discounturi de pana la 50%.

  • Milano Fashion Weekend la Baneasa Shopping City

    Bucuresti, 28 septembrie 2011. Exuberanta, pasiunea si creativitatea specifice Italiei vor defini atmosfera din acest week-end la Baneasa Shopping City.Sambata si duminica, 1 si 2 octombrie, centrul comercial organizeaza Milano Fashion Week-end, o serie de evenimente dedicate spontaneitatii si bucuriei de a trai frumos in stil mediteranean.

  • Expozitie vintage de palarii la Baneasa Shopping City

    Expozitia de palarii vintage “Probeaza si pozeaza” revine la Baneasa Shopping City in weekendul 18-19 septembrie, intre orele 13:00 si 21:00.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii