Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Emporio Armani prezinta colectia de primavara-vara 2012

Miercuri, 11 Ianuarie 2012
Emporio Armani prezinta colectia de primavara-vara 2012Colectia de primavara-vara 2012 semnata Emporio Armani a reusit sa atinga un nou nivel al rafinamentului. Designer-ul  Giorgio Armani a pus accentul pe tinutele alb-negru inspirate din arta contemporana.

Manechinele au defilat cu par blond, scurt si palarii cloche purtand rochii de diferite forme si lungimi, jachete scurte, fuste, topuri, bluze, costume cu pantaloni in stil office, veste si fracuri. Pe parcurs colectia devine din ce in ce mai rafinata, creatiile de seara avand rolul de a taia respiratia. Rochii albe, tinute all white formate din topuri si fuste maxi si fracuri.

Lungimile cu care designer-ul s-a jucat pentru colectia de primavara-vara 2012 sunt foarte variate, de la fuste mini sau pana la genunchi, la pantaloni lungi si fuste maxi. Materialele recomandate pentru sezonul cald sunt matasea, pielea, voalul metalic si paietele.

Cand vine vorba de culori, Armani a ales culori pastelate, pe langa alb si negru. Roz pal, verde menta, nuante de albastru deschis si imprimeuri pastelate exprima feminitate si iar feminitate.

Formele ce domina colectia de primavara-vara sunt drepte, asimetrice, futuriste dar foarte feminine. Accesoriile foloste de Giorgio Armani sunt sandale cu barete, in culori puternice, sandale stiletto, sandale transparente, genti de diferite dimensiuni din piele, piton sau crocodil, flori maxi albe si negre purtate pe umeri sau pe cap.

Emporio Armani ne-a oferit o lume a elegantei, rafinamentului si a feminitatii prin colectia de primavara-vara 2012, lume in care orice fashionista se regaseste!

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta
ea1.jpg
ea10.jpg
ea11.jpg
ea12.jpg
ea13.jpg
ea14.jpg
ea15.jpg
ea16.jpg
ea17.jpg
ea18.jpg
ea19.jpg
ea2.jpg
ea20.jpg
ea21.jpg
ea22.jpg
ea23.jpg
ea24.jpg
ea25.jpg
ea26.jpg
ea27.jpg
ea28.jpg
ea29.jpg
ea3.jpg
ea30.jpg
ea4.jpg
ea5.jpg
ea6.jpg
ea7.jpg
ea8.jpg
ea9.jpg
 


Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii