Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Profil de manechin, Chanel Iman

Joi, 12 Ianuarie 2012
Profil de manechin, Chanel ImanChanel Iman a reusit sa se faca renumita ca manechin intr-un timp foarte scurt. La doar 21 de ani, este muza lui Phillip Lim si a defilat pentru brand-uri ca Marc Jacobs, Dolce & Gabbana si multe alte nume cunoscute.

Daca mai punem la socoteala si faptul ca o are tocmai pe Tyra Banks ca si mentor, devine foarte clar faptul ca lumea intreaga ii va ajunge in curand la picioare.




Locul nasterii: Atlanta, SUA
Inaltime: 173 cm
Culoarea ochilor: caprui
Data nasterii: 01.12.1990
Agentie: IMG
Campanii: Bottega Veneta, DKNY, Dolce & Gabbana, Ralph Lauren, Gap, Jean Paul Gaultier, DSquared2
Actiuni caritabile: ONEXONE

Cu un nume ca Chanel Iman, cum ar putea o fata sa nu aspire la rangul de supermodel? Nascuta in Atlanta, pe 1 decembrie, acum 21 de ani, Chanel Iman Robinson a inceput sa pozeze la scurt timp dupa ce a invatat sa mearga.

Numita dupa designer-ul preferat al mamei sale si dupa o verisoara, Chanel s-a pregatit in toata copilaria sa pentru o cariera de manechin. Atatea poze si reviste studiate au servit totusi la ceva, plasand-o pe locul 3 in cadrul concursului agentiei Ford, Supermodel of the World.

La scurt timp dupa concurs, Chanel Iman a devenit manechin pentru Anna Sui, Marc Jacobs, Derek Lam, Proenza Schouler, Dolce & Gabbana si Alexander McQueen.

Intr-un timp foarte scurt, Chanel a fost intervievata de catre legendarul model Iman pentru Vibe, a fost in talk-show-ul realizat de Tyra Banks pentru a discuta despre eventualele greutati intampinate ca model afro-american iar acum este o diva in adevaratul sens al cuvantului.

In plus, a mers pe urmele celebrului manechin Tyra Banks si a defilat in aceasta toamna ca Inger pentru Victoria's Secret iar ceva ne spune ca superba Chanel Iman nu se va opri aici!

"Prima mea experienta in fata camerei a fost foarte timida. Sunt o fata timida. Undeva, in interior, sunt inca in propria mea scoica".

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta

ci1.jpg
ci2.jpg
ci3.jpg
ci4.jpg
ci5.jpg
ci6.jpg
 


Te-ar putea interesa:
  • Stil de vedeta, Chanel Iman

    Chanel Iman este cu siguranta una dintre rasfatatele podiumului din ultimele sezoane. Mereu zambitoare, cu un corp ce a facut-o membra a echipei Victoria’s Secret, Chanel are un stil vestimentar destul de controversat.

  • Tinuta zilei, Chanel Iman

    Modelul Chanel Iman este cea care ne aduce tinuta zilei de astazi. Stilul personal al modelului este unul cameleonic iar noua ne place la nebunie sa fim surprinsi!

  • Chanel Iman prezinta sticla de parfum de 1 milion de dolari

    Ce sa-i cumperi unei femei care are deja tot ce isi doreste in sezonul sarbatorilor? Ce zici de o sticla de parfum de 1 milion de dolari?

  • Profil de manechin, Liu Wen

    Liu Wen este un manechin foarte norocos. Nu doar ca celebrul Karl Lagerfeld s-a indragostit de look-ul ei, dar si Jean Paul Gaultier s-a declarat cucerit de frumusetea celebrului fotomodel. Adevarul este ca nu vad cine i-ar putea rezista frumoasei chinezoaice...

  • Profil de manechin, Abbey Lee

    Abbey Lee Kershaw, cunoscuta mai mult ca Abbey Lee, s-a nascut in data de 12 iunie, 1987 in Melbourne, Australia. Fotomodelul spune ca a avut o copilarie ideala intr-un cartier linistit si prietenos unde a avut numerosi prieteni care locuiau in apropierea casei sale.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii