Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Rochas prezinta colectia de primavara-vara 2012

Duminica, 15 Ianuarie 2012
Rochas prezinta colectia de primavara-vara 2012In colectia de primavara-vara 2012, designer-ul pentru Rochas, Marco Zanini a avut ca sursa de inspiratie filmul din 1975, The Stepford Wives, imbinand elementele vestimentare regasite in film, cu elemente moderne feminine.

Designer-ul a optat pentru rochii croite pe talie, cu platoane asortate, fuste din dantela, pulovere tricotate, esarfe purtate pe cap, ochelari de soare in forma de ochi de pisica, salopete, toate cu un design retro, aducand farmecul anilor '70, imbinand totul cu elemente din moda contemporana.

Lungimile pentru fuste, rochii si paltoanele asortate sunt in mare parte trecute de genunchi iar materialele sunt contrastante, Zanini folosind de la tricot, la matase, satin si voal.

Pentru colectia de primavara-vara, designer-ul a ales culori pastelate, jucandu-se cu nuante de galben, verde, albastru si nuante metalice pastelate.

Venind vorba de accesorii, designer-ul a folosit elemente retro extrem de feminine si practice, in colectia de primavara-vara gasindu-se ochelari de soare in forma de ochi de pisica, sandale inalte cu platforma in nuante de bronz si esarfe purtate foarte chic in stilul anilor '70.

Un joc de culori, de forme, de materiale si de stiluri am putut observa in colectia de primavara-vara pentru casa de moda Rochas, Marco Zanini demonstreaza ca stilul feminin nu va iesi niciodata din moda, iar acest lucru nu poate decat sa ne bucure! Nu-i asa, fetelor?

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta
ro1.jpg
ro10.jpg
ro11.jpg
ro12.jpg
ro13.jpg
ro14.jpg
ro15.jpg
ro16.jpg
ro17.jpg
ro18.jpg
ro2.jpg
ro3.jpg
ro4.jpg
ro5.jpg
ro6.jpg
ro7.jpg
ro8.jpg
ro9.jpg
 


Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii