Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Tinuta zilei, Miranda Kerr

Duminica, 15 Ianuarie 2012
Tinuta zilei, Miranda KerrTinuta zilei de astazi ne este oferita de frumoasa Miranda Kerr, Ingerul Victoria's Secret care a facut ravagii pe podium la doar cateva luni dupa sarcina.

Faptul ca este intr-o forma extraordinara ii permite sa poarte tinute in toate stilurile , pentru a ne inspira si pe noi...

Astazi mergem pe un stil business dar feminin. Vedeta poarta o bluza alba, tricotata, cu maneci scurte, o fusta cu talie inalta, stretch, lunga pana la genunchi si sandale stiletto rosii din piele.

Desi simpla, tinuta zilei ofera un efect imediat, un stil business feminin fiind mereu atragator.

Tinuta zilei, Miranda Kerr

Daca cumva aveti dubii, cel mai bine este sa incercati un astfel de outfit, alcatuita din elemente simple, precum cele din tinuta zilei, insa trebuie sa aveti grija sa nu uitati cel mai important accesoriu: increderea in sine!

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta

Te-ar putea interesa:
  • Tinuta Zilei, cu Miranda Kerr

    Miranda Kerr este cea care ne readuce tinuta zilei de astazi intr-o maniera chic, sofisticata si extrem de stylish.

  • Profil de manechin, Miranda Kerr

    Miranda Kerr a devenit primul model australian care a semnat un contract cu Victoria's Secret.De asemenea, a fost si imaginea Maybelline si Arden B si a defilat pentru designeri de mare renume ca Phillip Lim, Betsey Johnson si multi altii.

  • Miranda Kerr si secretul frumusetii ei

    Miranda Kerr datoreaza frumusetea ei impecabila uleiului de nuca de cocos. Nu trece nici o zi fara ca supermodelul sa foloseasca uleiul de nuca de cocos.

  • Stil de vedeta, Miranda Kerr II

    Miranda Kerr este o prezenta constanta in topurile "Best dressed" realizate de revistele de specialitate, iar acest lucru nu face decat sa ne faca sa vrem mai mult din stilul de vedeta al modelului.

  • Stil de vedeta, Miranda Kerr

    Miranda Kerr are cam tot ce si-ar putea dori o femeie. O familie frumoasa si fericita, o cariera de top model Victoria’s Secret si un fizic de invidiat. Cariera de model dar si bunul gust o ajuta pe Miranda sa faca de fiecare data alegerile potrivite in materie de vestimentatie.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii