Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

10 cupluri cu stil pe covorul rosu la Globurile de Aur 2012

Luni, 16 Ianuarie 2012
10 cupluri cu stil pe covorul rosu la Globurile de Aur 2012Presiunea de a arata lumii intregi un stil vestimentar corect pe covorul rosu, se dubleaza in momentul in care intervine si un partener.

Cheia succesului intr-o aparitie de cuplu pe covorul rosu este echilibrul, asa ca am intocmit o lista de 10 cupluri care au stralucit impreuna la Globurile de Aur din acest an pentru a vedea exemple pozitive concrete.



Ewan McGregor si Eve Mavrakis

Starul din "Beginners" si sotia sa cu siguranta nu sunt incepatori cand vine vorba de covorul rosu. Ewan a purtat un costum negru trendy, cu cravata slim in timp ce Eve a ales o rochie neagra cu franjuri si s-a accesorizat cu stil, apeland la o bentita in combinatii de auriu si argintiu.

10 cupluri cu stil pe covorul rosu la Globurile de Aur 2012

Elton John si David Furnish

Elton si David au purtat papioane la Globurile de Aur insa aici se opresc asemenarile dintre tinutele celor doi. Elton a optat pentru un costum clasic accesorizat cu un ac cu diamant, in timp ce David a ales un costum cu un imprimeu interesant cu patratele.

10 cupluri cu stil pe covorul rosu la Globurile de Aur 2012

Amy Poehler and Will Arnett

Starul din "Parks and Recreation", Amy a ales o rochie cu maneca scurta aurie, in timp ce sotul sau Will, vedeta din "Up All Night" a ales un costum gri. Un cuplu amuzant in tinute clasice, pline de stil.

10 cupluri cu stil pe covorul rosu la Globurile de Aur 2012

Helen Mirren si Taylor Hackford

Poate ca n-au fost cel mai tanar cuplu de pe covorul rosu insa asta nu inseamna ca lui Helen si Taylor le-a lipsit stilul. Helen a avut un look regal in rochia albastra cu pene aplicate fustei, Badgley Mischka in timp ce sotul ei, Taylor a purtat un costum modest, clasic, cu papion.

10 cupluri cu stil pe covorul rosu la Globurile de Aur 2012

Colin si Livia Firth

Desi Livia a purtat o rochie alb-negru, aflati ca rochia ei este de fapt verde. Cum se face? foarte simplu: materialul rochiei Armani a fost realizat din sticle reciclate! Costumul simplu al lui Colin este complementar cu tinuta revolutionara a Liviei.

10 cupluri cu stil pe covorul rosu la Globurile de Aur 2012

Kate Beckinsale si Len Wiseman

Nu vi se pare ca actrita Kate Beckinsale si sotul ei, Len Wiseman, ar putea sa se indrepte direct catre altar pentru a doua oara? Rochia ei simpla, fara bretele, crem din matase si chiffon semnata Roberto Cavalli ar putea tine locul unei rochii de mireasa cu stil, in timp ce el ar fi cu siguranta un mire foarte chipes...

10 cupluri cu stil pe covorul rosu la Globurile de Aur 2012

Channing Tatum si Jenna Dewan

Acest cuplu este sexy indiferent de ipostaza. Daca isi fac aparitia intr-un costum cu cravata respectiv o rochie semnata Maria Lucia Hohan intr-o nuanta superba de verde, Channing si Jenna, elimina din start orice urma de concurenta atunci cand vine vorba de "hottest couple".

10 cupluri cu stil pe covorul rosu la Globurile de Aur 2012

Natalie Portman si Benjamin Millepied

Globurile de Aur a fost primul eveniment in cadrul caruia Natalie si Benjamin si-au facut aparitia pe covorul rosu, de la nasterea lui Aleph din iunie. Asteptarea a meritat: Nat a aratat hot in rochia roz semnata Lanvin iar Benjamin a purtat un costum slim cu papion.

10 cupluri cu stil pe covorul rosu la Globurile de Aur 2012

George Clooney si Stacy Keibler

George Clooney si Stacy Keibler reprezinta cuplul Hollywood in dulcele stil clasic. George poarta un costum negru clasic cu papion in timp ce Stacy isi evidentiaza silueta sexy intr-o rochie rosie stretch, accesorizata cu bijuterii Chopard.

10 cupluri cu stil pe covorul rosu la Globurile de Aur 2012

 Angelina Jolie si Brad Pitt

Ambii au fost nominalizati la Premiile Globurile de Aur din acest an si au demonstrat inca o data lumii intregi ca formeaza cuplul cel mai stilat de la Hollywood. Angie a ales o rochie asimetrica, alba, cu detalii rosii la baza gatului semnata Versace, accesorizand-o cu bijuterii Lorraine Schwartz. Brad a optat pentru un costum Tom Ford cu detalii din satin si papion. Stil, frumusete si clasa.

10 cupluri cu stil pe covorul rosu la Globurile de Aur 2012

Acestea au fost 10 cupluri care au atras atentia pe covorul rosu prin tinutele alese cu stil, asadar inca o sursa de inspiratie, atat pentru tine, cat si pentru el.

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta

Te-ar putea interesa:
  • Cele mai reusite Cupluri de pe Covorul rosu al Galei MET

    Gala MET este un fel de bal al fashionistelor. Cu toate ca rochiile sunt mult mai extravagante decat la un bal, cuplurile sunt la fel de dragute, iar fotografiile la fel de stanjenitoare.La evenimentul din acest an am putut urmari cupluri si cupluri, unii au venit cu amice precum designerul Alber Elbaz si actrita Emma Stone sau designerul Jason Wu si Karlie Klos,  in timp ce altii au venit cu iubitele precum Justin Timberlake si Jessica Biel sau Tom Brady si mereu stralucitoarea Gisele. Bineinteles au venit si jumatati de cupluri, precum Beyonce, care a venit fara Jay-Z.In ciuda elegantei si prestigiului Galei MET, cuplurile noastre favorite au fost surprinzator de relaxate si extrem de afectuoase. Mai jos puteti urmari perechiile care au infrumusetat covorul rosu al Galei MET.

  • Tinute cu stil la Globurile de Aur 2012

    A 69-a  editie a premiilor Globurile de Aur a venit cu mult mai multe tinute cu stil decat in anii trecuti. Multe dintre staruri au indraznit sa mizeze pe culoare si indrazneala, ceea ce nu poate decat sa ne bucure fiindca in sfarsit spiritul creativ iese la iveala si cand vine vorba de vestimentatia corecta la mult asteptatul eveniment. Asadar, haideti sa imbratisam culoarea alaturi de cele mai in voga vedete de la Hollywood!

  • Printese pe covorul rosu

    Editia din acest an a festivitatii decernarii premiilor Oscar, o mare de lumina si stralucire, i-a motivat pe marii creatori de moda sa puna in aplicare cele mai rafinate idei. Astfel, pe covorul rosu s-au perindat, aplaudate fiind la scena deschisa, cele mai noi creatii ale marilor case de moda- Nina Ricci, Valentino, Calvin Klein, Dolce and Gabbana, Prada, Balenciaga sau Giorgio Armani.

  • Gips pe covorul rosu

    Vedetele, divele, starurile sunt si ele fiinte umane. Iar acest fapt e dovedit de momentele lor de slabiciune pe care orice om le are. De exemplu, chiar si vedetele au mana sau piciorul in gips. Cu toate acestea, cand e vorba de evenimente importante, vedetele defileaza pe covorul rosu, asa bandajate cum sunt.La urma urmei, moda se poate imbina cu orice, nu-i asa?

  • Look de podium pe covorul rosu

    Toata lumea apreciaza un imprimeu reusit, iar in ultima perioada moda se reduce la imprimeul grafic nautic a lui Peter Pilotto din colectia sa de primavara. Sa urmarim cateva vedete care si-au insusit un look de podium pe covorul rosu.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii